Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha féregfóbiám...

Mit tegyek ha féregfóbiám van? Hogy lehet legyőzni? 17/f

Figyelt kérdés
Kiskoromban még azzal szórakoztam hogy kettészedegetem a gilisztákat, hogy két giliszta legyen... Aztán egyszer csak azon kaptam magam hogy egyszerűen kiráz a hideg! Mindegy, nem szeretném szaporítani a szót, tudom hogy egyszerű, ártalmatlan állatkák (na jó, kivéve a parazita férgek) és ok nélküli a "félelmem", de mégis van bennem valami...
2013. márc. 14. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is kib*szott undorítóak a különféle férgek, kukacok, váááh:S (mondjuk én csaj vagyok...) Ez azért viszont nem olyan fóbia, ami kivédhetetlen gátolna a mindennapjaidban. Egyszerűen ha kukacot látsz, ne nézz oda, ne törődj vele.
2013. márc. 15. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat jo esetben nem elsz fergekkel teli kornyezetben. annyira csak nem hatraltat. sokan vannak igy a fergekkel, mert nagyon undoritoak. en is sikitozok a csunyabb peldanyoknal. Ez szerintem ha nem is normalis de megszokott fobia
2013. márc. 15. 00:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó jó megszokott, de vannak esetek amikor maga a pokol, mesélek:

- eygszer történt hogy elmentünk horgászni egy csónakban... Odáig nem is volt gond, hogy a csalit felrakatt mással, de egyszer csak azon kaptam magam hogy az összes kis fehér kukac elszabadult a csónakban és ott vannak mindenhol!!!

-pl. Amikor esik az eső és az összes giliszta feljön a talajra és ott csúsznak-másznak

-egyszer amikor öcsém még kisebb volt játszottunk az udvaron, és bekapott egy gilisztát, amit ki kellett volna szednem ugye, de már a látványtól leszédülök a lábamról :DD

Szóval: én tényleg változtatni szeretnék ezen, és nem elégszem meg azzal hogy másoknak is (főleg lányoknak) is van

2013. márc. 15. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, pont úgy, ahogy leírtad. Ha eső után előbújnak, görcsbe rándul a kezem, amíg áthaladok felettük, átugrálom őket, mint egy idióta. Aki nem ismeri a fóbiát, az nem tudja elképzelni. Ez nem undor, sokkal több annál. Iszony. Még a szagukat is érzem.

Tíz évvel idősebb vagyok nálad, nem hiszem, hogy ez kinőhető.

2013. márc. 15. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Magától tudom hogy nem múlik el...

Amúgy... Milyen szaguk van??? :) :O

2013. márc. 15. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Állott, nyers hús.
2013. márc. 16. 00:05
 7/7 anonim válasza:

Fúj, hát nekem is vannak, csak nekem másmilyen, nekem ilyen abszurd képzelgéseim vannak velük:S Amúgy ha meglátok egyet, ritkán leszek rosszul, főleg mikor "immunis" vagyok a képzelésekre. És nem értem, hogy miért pont ezekkel, mert annyira nem is ártalmasak, csak undorítóan néznek ki. Talán azért, mert fertőzést is okoz némelyik, egy időben volt egy kis fertőzésektől való félelmem is.

16 éves lány

2013. júl. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!