Spanyol vs. Olasz kultúra. Melyik ragad meg inkább?
2: szerintem ez nem így van, nem az ismeret számít. Én pl. az angolszász kultúrát sokkal jobban ismerem mint a spanyolt, és mégsem szeretem. Elfogadom olyannak amilyen, dolgozom velük, beszélgetünk, de nem érzem magamhoz közelállónak, nem szimpatikus.
Akivel Angliába kellett utaznom munkaügyben, az lelkendezett, hogy de jó ott, milyen szívesen élne akár Londonban. Én meg csak lestem, hogy max akkor ha nagyon jó fizetéssel kapnék ajánlatot, de csakis átmeneti időre, mert nem bírnám elviselni.
Ellenben a spanyol kultúra mindig is jobban vonzott (pedig először nem tudtam róla többet mint az olaszról). Én bírom a spanyolok lazaságát, míg olyan aki Spanyolországban élt több évet ki volt bukva, hogy mennyire nem viselte el a spanyolok "belesz.rok" hozzáállását és alig várta hogy elköltözzön máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!