Az olasz vagy a spanyol kultúra ragad meg inkább?
Gondolok itt a nyelvre, zenére, népszokásokra, művészetekre...stb.
Szóval mindenre, ami a kultúrához tartozik!
A spanyol.
Nem is az európai, hanem inkább a dél-amerikai országok ahol spanyolul beszélnek. Egyébként imádom és tanulom is a nyelvet de dél-amerikai akcentussal valamiért jobban tetszik.
Imádom a latin zenét, más művészetekért nem nagyon rajongok.
Nincs nagy ismeretem a két népről de egyébként a két kultúra nagyon hasonló, ott van pl. a szieszta az mindkettőnél van.
Viszont az olasz kaják nagyon bejönnek, spagetti, lasagne nyammí :) imádom a tésztákat.
Nagyából ennyi. Egyébként olaszországban már voltam, spanyolba még nem jutottam el.
Az olasz.
Folyékonyan beszélek olaszul, tanultam is kint. Egy időben elkezdtem spanyolul tanulni, de valahogy nem ment, nem a nyelv miatt, csak nem igazán kötött le. Spanyolország egyáltalán nem vonz, inkább Dél-Amerika, de az meg túl messze van, hogy komolyabban foglalkozzak vele, valahogy nem látom értelmét, a távolság miatt, nehéz lenne kijutni, valamint gazdaságilag sem túl fejlett az a vidék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!