Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viseljem el a holnapi...

Hogy viseljem el a holnapi búcsúztatót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt héten vasárnap megtörtént életem eddigi legnagyobb tragédiája..Motorbalesetben elveszítettem egy nagyon jó barátomat. 25éves volt...

Holnap lesz a búcsúztatója és rettegek,mert én biztos nem fogom kibírni..

A napokban volt egy baráti megemlékezésünk,amikor meggyújtott mécsekkel elmentünk a házukhoz és az ablaka alá letettük azokat.Azt gondoltam,hogy majd nem lesz annyira megviselő a dolog.De kint vártak a kapuban a szülei és a nagyszülei,a két tesója pedig velünk vonult. Iszonyú érzés volt az a este. Csak állt mindenki némán és sírtunk. 137en voltunk ott. Néma csendben folyt a könnyünk mindannyiunknak,csak az anyukája fájdalmas sírását lehetett hallani. Hazafele megálltunk a baleset helyszínénél,leültem a fűre és csak néztem a mécseseket,a motor darabjait...visszagondolva talán arra számítottam,hogy Marciék házához ha megyünk,majd ott lesz és széles vigyorával kinyitja az ajtót...

És holnap délelőtt lesz a búcsúztatója. A hamvait a motoros barátai hozzák a temetőbe. Engem ez is kikészített,hogy elhamvasztották...

Rettegek a holnaptól. Még többen leszünk,a családja végleg elbúcsúzik tőle és ez a gesztus,hogy a barátai hozzák oda,szép...de már most elsírom magam ha csak belegondolok...

Egész nap a kedvenc dalait hallgattam,néztem a közös képeinket...nem találom a helyem. Múlt hét szombaton még együtt buliztunk,most meg nincs.Egyszerűen nincs már Marci...

2013. márc. 9. 17:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Valóban a víz segített,egy kis palackkal megittam,pedig nem volt hosszú a búcsúztató. Nem tudom,nekem egyelőre semmivel sem könnyebb,még mindig a szemem előtt van a sok motoros,a hang,ahogy túráztatták a motorokat. Az a rengeteg ember és a nő aki beszélt végig a búcsúztató alatt,nagyon sokszor majdnem elsírta magát...Gyönyörű búcsúztató volt,de egyben iszonyú fájdalmas :(((
2013. márc. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!