Ez az egész oldal már rég nem arról szól, amiről kellene neki!? (lent)
Az még egy másik dolog:
Ha valaki megkérdi: 2x2 = 5?
Ha erre 10-en azt írják, hogy igen, egy valaki írja, hogy nem, és lepontozza a 10-et,az a 10 lepontozza azt az egyet, és az a %, ahol a "helyesen értékelsz" % van, azoknál mutatja a jobb eredményt, akik egyformán értékeltek?
Értitek ugye, lehet, hogy a válasz tök rossz, de mivel többségben értékelnek azok, akik rosszul tudják, így a "rendszer" az ő értékelésüket veszi tutinak.
"Megkockáztatom, az ő csoportjuk kb. fele 15-6 éves élet tapasztalt, bölcs róka a másik fele pedig megkeseredett, semmittevő, unatkozó emberke"
Az a baj ezzel, hogy most ugyanazt csinálod, amit lenézel. Úgy próbálod lealacsonyítani a másik véleményét, vagy esetleges tudását, hogy eldöntöd magadban, hogy ez van.
Elgondolkodtatóak a válaszaitok, sokaknak igazat adok.
Kedves 1.! A kérdésemet azzal kezdtem, de leginkább a zárásban figyelhető meg, hogy természetesen nem skatulyázok be senkit 1-1 "csoportba". Ha te a kivételt képzők között érzed magad, akkor nem kell magadra venni a kérdésemet. Én is annak érzem magam. Leginkább az olyan jellegű válaszolókra gondoltam, akik válaszukban semmi olyat nem írnak, ami tulajdonképpen a kérdés volt, hanem csak "okoskodnak" és süt a szavaikból a rosszindulat, az ítélkezés. Én azt hittem, sőt a mai napig úgy értelmezem, hogy aki feltesz ide egy kérdést, az arra szeretne választ kapni és nem komplett életvezetési tanácsokat olvasgatni, vagy éppen azt, hogy mennyire nem helytálló (egy vadidegen ember szemében) a dolgokhoz való hozzáállása, mennyire rosszat cselekedett.. Ez SENKIT nem érdekel, kivéve persze, ha nem erre akart véleményt kapni a kérdező (mert, ha erre akart, akkor az ideális esetben értelmezhetően fel lesz tüntetve a kérdésében) Na... szóval, tényleg nem nagy ügy ez, és nem kell atomjaira lebontani a dolgot, de néha már-már bosszantó, hogy mennyi pszichológus, életvezetési tanácsadó, jogász, rendőr, gyámügyes, orvos és még nagyon sokáig sorolhatnám található ezen az oldalon. Persze itt is hozzátenném: tisztelet a kivételnek.
13: igazad van, el is gondolkozok a feltevéseden.
De lenézni, én nem nézek le senkit, még azokat sem, akik valójában ilyenek.
A kommentedből eszembe jutott ez a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4072605-ha-ne..
De mondjuk kérdező mit reagálnál ha egy olyan teljesmértékben komoly kérdésre keresne az illető választ hogy: "Leszúrtam a feleségem, a kertben ássam el a testet vagy inkább a kútba dobjam?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!