Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez az egész oldal már rég nem...

Ez az egész oldal már rég nem arról szól, amiről kellene neki!? (lent)

Figyelt kérdés
Hasznos, valódi tanácsot ritkábban látni, viszont ítészek azok vannak rengetegen... :) Megkockáztatom, az ő csoportjuk kb. fele 15-6 éves élet tapasztalt, bölcs róka a másik fele pedig megkeseredett, semmittevő, unatkozó emberke, akik "ki ha én nem ba.szájba" alapon joguknak, sőt kötelességüknek érzik eldönteni, egy vadidegen ember kérdése alapján, hogy az jó, vagy rossz. Drága emberek, kik magatokra ismertetek, hát milyen értékrendetek van nektek? Vicc... Természetesen, tisztelet a kivételt képzőknek.
2013. márc. 8. 09:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Én mondjuk nem vagyok 15-16 éves tinédzser (bár vissza forgathatnám az idő kerekét) és nem vagyok egy megkeseredett, semmittevő, unatkozó emberke sem.

A legtöbb pocsék kérdésre nem is is szoktam válaszolni, de a te kérdésed kivétel. Nem is válaszolni csak kérdezni szeretnék.

Te melyik vagy? A szavaiddal élve?

A 15-6 éves élet tapasztalt, bölcs róka VAGY a

megkeseredett, semmittevő, unatkozó emberke, akik "ki ha én nem ba.szájba" alapon joguknak, sőt kötelességüknek érzik eldönteni, egy vadidegen ember kérdése alapján, hogy az jó, vagy rossz.

Mert ahogy írsz, te sem vagy kivétel..

2013. márc. 8. 10:02
 2/17 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam, de javíts ki, kérdező, hogy vannak a valódi tanácsokat adók és vannak az ítélkezők a kérdező szerint. Ez utóbbiakat csoportosítja "tapasztalt" tinikre és unatkozó, megkeseredett (gondolom többnyire nagykorú) emberekre.

Egyébként, kérdező, pontosan mire gondolsz itt? Vannak néha érdekes kérdések is, lehet, hogy néha megkapják egyesek, hogy hülyén teszi fel a kérdését, van ilyen. Erre gondolsz?

2013. márc. 8. 10:07
 3/17 anonim ***** válasza:

dehogynem. vannak kérdések és vannak válaszolók. hogy némelyik kérdés olyan mint némelyik kérdésnél a válasz? Nos, egyrészt üdv Magyarországon, másrészt bizonyos kérdéseknél ahol nagyon sok az ítész ott általában a kérdező is olyan: kifogásokat hoz fel, nem gondolkodik el a tanácsolt dolgokon, csak neki van igaza. Bizonyos kérdéseknél meg ( amit általában a tinik írnak ki családi kategóriában) a válaszolók sokasága igen erősen meghallgatná a másik fél véleményét is.

Már csak azért mert ilyen az ember: szereti magát áldozatként feltüntetni.

Erre remek példa kolléganőm aki megcsalta a párját, még úgymond dicsekedett is vele, majd mikor a párja megtudta és szakított vele akkor mindenkinek bizonygatta ártatlanságát hogy ő nem is csalta meg az ex keveri a kakit mégis mindenki neki hisz. Az érdekesség a témában hogy kibékültek, mikor már mindenki tudta hogy a hölgyeménynek már új kapcsolata van.

2013. márc. 8. 10:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek!

:)))))))

Egyébként épp ma reggel gondolkodtam azon, hogy vajon ez az egész honlap mennyire valós?

- Amikor más közösségi oldalakon gyakran találkozom ugyanazokkal a kérdésekkel, mint itt, és beszélhetünk akármelyik kategóriáról

- Amikor azt látom, hogy egyik reggelre 5-8 hellyel ugrok előre a toplistán, a másik reggelre ugyanannyit vissza, míg a válaszaim mellett jószerivel nem látok semmi értékelést (kevés kivétellel).

- Akkor egyáltalán kik, milyen elvek alapján, hogyan működtetik, "mozgatják" a dolgokat?

Mert vannak (remélem én is közéjük tartozom), akik valóban igyekezünk olyan válaszokat adni a kérdésekre, hogy a kérdezőt azzal tovább-segítsük a problémáján. És engem is nagyon zavar, ha másokat nem ez verzérel, hanem azzal foglalkoznak, hogy most kinek is van igaza.

(De az előbbiek alapján lehet, hogy még az sem igaz, hogy a kérdés valódi probléma, lehet hogy csak "gyártott")

2013. márc. 8. 10:12
 5/17 anonim válasza:
már rég nem. Csak röhögni járok ide.:D
2013. márc. 8. 10:13
 6/17 anonim ***** válasza:
" Bizonyos kérdéseknél meg ( amit általában a tinik írnak ki családi kategóriában) a válaszolók sokasága igen erősen meghallgatná a másik fél véleményét is. " - Mondjuk ez szerintem gáz, és nagyon egyoldalú gondolkodás. Mert ha igazságosak akarnának lenni a válaszolók (mint ahogy nem akarnak), akkor mindegyik kérdésnél meg szeretnék hallgatni a másik felet, függetlenül attól, hogy hány éves a kérdező.
2013. márc. 8. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Elfajzott ez az oldal is, mint a többi is szépen sorban! De ez csak most tűnt fel?
2013. márc. 8. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem az oldal szar, hanem ez a kategória.

Számtech, közlekedés stb témában nem jellemző ez a viselkedés, ami itt megy.

A legrosszabb, h ehhez a moderátorok is asszisztálnak.

Általában mi van?

A válasz megírásakor a kommentelőt az érzelmei vezérlik így általában a véleménye, tanácsa mögött semmi kézzel fogható nincs, kimerül abban, h mert ő így gondolja és akkor az úgy van, mert ő marhára okos.

Nézz meg egy gyerekelhelyezéssel vagy válással kapcsolatos kérdést.

Én számtalanszor a válaszomban az írott jogra hivatkoztam, ami persze szembe ment a kérdező meg az itt lévők elvárásával és nullára pontoztak.

Ez nem is baj, de az, h a moderátorok törölték a válaszom, na az baj....

2013. márc. 8. 11:08
 9/17 anonim ***** válasza:

#8: No igen, itt nem olyan egyértelmű, higgadt témák vannak, bár ami pl. az indulatokat illeti, azok a fogyókúrában is megjelennek (a mai tinik elképesztő baromságokra képesek s ezt nem mindenki tudja kultúremberként lereagálni)...

Én azt mondom, nem az oldal, nem a kategória.

Az emberek.

Kommenteket nem is szeretek olvasni magyar oldalakon, mert a magyarok állandóan beszólnak, marakodnak. Persze ez külföldi, nemzetközi oldalakon is megvan, de valahogy kevésbé erősen, vagy csak én nem járok eleget ilyen helyeken.

Az emberek egy jelentős százaléka szeret ítélkezni, beszólni idegeneknek, s a netes anonimitással aztán különösen elszabadulnak az indulatai... De vannak esetek szép számmal, ahol szerintem élőben is előadnák az ítélkezés részt, legföljebb a jelzőket válogatnák meg.

Némely családi kérdésnél boritékolható is, hogy sokakban ki fogja verni a biztosítékot.

Azért vannak rendes válaszok is, így én nem csalódtam ebben az oldalban. Nem vártam jobbat, ismerve az embereket.

2013. márc. 8. 11:33
 10/17 anonim ***** válasza:

Igazad van, az emberekkel van a baj, én is így értettem, csak rosszul fogalmaztam meg a gondolataim.

Viszont a moderátoroktól elvárható lenne, h objektíven álljanak a feladathoz és gondolkozzanak.

Milyen már az, h van 10 válaszíró, abból 8 segg hülye meg 2, aki normális dolgot ír.

Aztán a 8 lepontozza azt a kettőt meg jelentgetik így a vége az, h marad 8 idióta válasz, amivel a kérdező semmire nem fog menni viszont fel van pontozva 100%-ra, aminek a hülyék még örülnek is.

Én jártam már így, h priviben kaptam meg a jó választ.

2013. márc. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!