Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem hisznek soha az...

Miért nem hisznek soha az idősek a fiataloknak?

Figyelt kérdés

Miért annyira hihetetlen, hogy ez már nem olyan világ, mint amikor ők voltak fiatalok?

Miért kell folyton azt szajkózni, hogy adjuk fel, ha valami nem sikerül (elsőre)?

A munkával kapcsolatban pedig annyira álomvilágban élnek, hogy sokszor nagyon nehéz tartanom magam, hogy ne nevessek rajtuk...

2013. márc. 8. 09:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Nálunk is a TV az igazmondó--szerinte!"

Két nyelven elolvastam több hírt ami egy bizonyos országban történt esemény volt (helyi online újságok), a helyi emberek kommentjeit elolvastam az egyik portálon, az adott országbeli kollégámmal megbeszéltem a történetet, majd este apám kijelenti: "az nem úgy van, a Blikk azt írja hogy...."

:-)))

2013. márc. 8. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Anyósom világa a Máricsúj, Bors és Tina. Az őt körülvevő hiteles emberek, akiknek szavára sokat ad (miénkre nem): Hajdú Frizbi Péter, Mónika, Gombos Edina :DDDD
2013. márc. 8. 13:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Most éppen azt ecsetelte, hogy milyen káros vagyok a társadalomra, mert goth vagyok, hogy ne zenéljek, hanem menjek takarítani, árut tölteni, hódoljak be a hatalomnak, különben elpusztítanak, tanuljam meg és fogadjam el, hogy a ranglétra alján vagyok és ott is maradok, mert így kell lennie.....
2013. márc. 8. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:

12.: Mónikát és a hasonszőrűeket a korlátolt, szűk látókörű, buta emberek tekintik hiteles forrásnak. Ilyenek vannak az idősek között is, de legalább ugyanolyan nagy számban a fiatalabbak között is.

Kérdező: A nagymamád világnézete tényleg gáz, megértelek és sajnállak. Amúgy miért vagy goth? Nincs velük semmi bajom, csak mindig érdekelt a kérdés, hogy mi visz rá valakit arra, hogy goth legyen.

Amúgy szerintem se általánosíts. Egyik korosztály sem jobb vagy rosszabb a másiknál, ha az átlagot vesszük.

2013. márc. 8. 13:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Már 4 éves korom óta vonzódom a goth életérzéshez, 18 éves korom óta úgy is öltözöm (saját finanszírozásból) most 27 vagyok....
2013. márc. 8. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám is hasonló. Azt mondja hogy menjek be valamelyik színházba csak úgy és kérdezzem meg hogy van-e ilyen kellékes állás vagy mi.:D:D Ezen magamban jót szoktam röhögni. Meg hogy mondta nekem 18 évesen hogy már házasodni kéne, pedig még barátnőm sem volt. Ők teljesen más "korban" éltek nekik jobb volt a fiatalkoruk mivel sok mindent az a korosztály illetve a 60-70-es korosztály talált ki olyan ba@omságokat ami manapság megnehezití egy fiatalnak az életét.Például a számítógép:D Sok fiatal ahogy én is:D ül a gép előtt ahelyett hogy sportolna vagy ilyesmi.:D
2013. márc. 18. 03:30
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok az a gép előtt ülős...max 1-2 órára foglal le.
2013. márc. 18. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
ma 03:30. És a gép helyet mit szoktál csinálni?:D Bocsi ha megkérdezem csak érdekel. Én a panelban sajnos az olvasás és a gépezés nélkül megunnám magam.:D
2013. márc. 18. 17:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Orgonálok, írok, végzem a hivatásom,barátokkal vagyok, aktívan részt veszek a honi oldschool-goth szubkultúra életében (30 év felettiekrõl van szó, Lilian Goth Mûvészeti csoport-> kiállítások, felolvasóestek, elõadások, stb...).
2013. márc. 19. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!