Titeket nem háborít fel a cápavadászat? (több lennt)
Figyelt kérdés
Cápák ezreit dobják vissza levágott uszonnyal a vízbe. Cápák ezrei halnak meg kínok közt. Miért? Mert ázsiaiak ezrei eszik a cápauszony levest... És mielőtt jönnének a beszólások, hogy nem csak a cápák vannak ilyen helyzetben, szólok, hogy tudom ! Ezért is kérlek szépen titeket, hogy osszátok meg véleményeteket a cápákkal+és más állatfajokkal kapcsolatban! Köszönöm!2013. márc. 7. 17:51
1/3 anonim válasza:
És most mit csináljunk? Azok a halászok csak ezzel a munkával tudják eltartani a családjukat, hidd el, senki sem jókedvében hajókázik ki cápákat gyilkolgatni. (Kivéve a pénzes turisták, akik sz*rnak bele abba, hogy ott emberek nyomorognak és ilyen munkát kell vállalniuk.)
Támogasd pénzzel a halászokat és nem fognak cápauszont vadászni. (Az is az étteremben köt ki, ahol a pénzes turisák, helyiek zabálják meg, és még tucatnyi undorító dolgot, mert ostoba hiedelmeknek élnek, és szadista hóbortjaik vannak.)
Nekem pl. a csúcspont volt a gorilla kéz dohánytartó. Én nem tudom miféle ember lehet ennyire beteg.
2/3 anonim válasza:
a majomivadékoktól túl sok értelmes dolgot nem lehet várni akik oda sza.nak ahonnét esznek,de már nincs sok hátra csak a Földet és a többi élőlényt sajnálom
3/3 A kérdező kommentje:
de nem is a halászokra gondoltam, akik kitudja hány gyermek apjai... hanem, hogy miért nem tiltják be? tudom, hogy ez nem érné meg nekik, de szomorú látni, hogy hová süllyedt az emberiség, meg nem is az, hogy hová süllyedt, mert szerintem nem sok ész kell ahhoz, hogy felfogjuk, hogyha ez így megy tovább felborul az egész óceán ökoja, ami súlyos károkhoz vezethet. Nem igaz, hogy nem veszik észre, azt hiszik, hogy ez csak a cápák baja, meg a vizeké, de előbb utóbb ennek mi, emberek is megisszuk a levét, és akkor már késő lesz.
2013. márc. 8. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!