Titeket nem háborít fel, hogy közösségi portálokon tele rakják az üzenőfalakat állatkínzásokról szóló fotókkal?
Értem, hogy fel akarják hívni a figyelmet a borzalmakra. Én is megszállott állatvédő vagyok, de nem hiszem, hogy jogunk van mások arcába tolni ezeket a képeket.
Nem dugom homokba a fejem, de nem is vagyok hajlandó ezzel minden nap szembesülni. Ha ilyet látok napokig nem alszok, szét vet a düh... De mikor felmegyek egy ilyen oldalra, akkor nem tudom mi vár. Ma is beléptem, mert jött egy levelem, erre olyan képek voltak fent, hogy hányinger fogott el. Le is tiltottam az ismerősömet. Ezek a portálok nem erre lettek kitalálva szerintem.
Nem háborít fel, mert a szándék jó, csak az eredmény épp az ellentéte annak, mint ami a cél, mint a te esetedben is.
Én már azt gondolom, hogy az ostoba embereket felcukkolják éppen azok, akik érdekeltek például a húsiparban, hogy az elvi szimpatizánsokat elrettentsék, így a mozgalmat gyengítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!