Szerintetek mi adjak ajandekba?
Azt én sem tudom minek örülne. :) Ha még van vele órád, óvatosan kérdezd meg németül, hogy mit szeret, úgy talán kevésbé feltűnő.
Amúgy a legjobb ajándékok a saját kézzel készítettek.
Nem tudom, mennyire jó a kézügyességet, szerintem ez az ötlet elég egyszerű, jól néz ki, és nem lehet vele melléfogni. Kicsit időigényes, de 2-3 óra alatt nagyon szépre meg lehet csinálni.
Veszel egy A/5-ös keményfedeles füzetet (bármely papír-írószerben párszáz forint), és egy választott színű, A/4-esnél valamivel nagyobb, normál papírnál vastagabb, de a műszaki kartonnál lehetőleg vékonyabb papírlapot (szintén papír-írószer).
Keresel neten valami személyhez illő figurát (én ilyen kelta csomómintákból válogattam: [link]
Ha átlátszó üveg, vagy műanyag lapra teszed, akkor a papírra könnyedén át lehet kopírozni a képet. Én fekete tintát használtam. Ezután már csak a papírlappal kell "bekötni" a füzetet, ahogy a tankönyveket szokás.
Nekem bevált, akinek adtam, nagyon örült neki, ráadásul egy tanárnak akár hasznos ajándék is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!