Mit adjak egy Directionernek ajándékba?
Figyelt kérdés
Az uncsim nagy directioner,és valamit szeretnék neki KÉSZÍTENI,mert venni nem tudtam,mert nem találtam sehol One Directionos dolgot.Szval valami kreatív ötleteket légyszi mondjatok nekem!!2012. dec. 24. 17:46
1/7 anonim válasza:
fúj én bármerre megyek azt látok:/
2/7 anonim válasza:
mondjuk írd ki a kedvenc számait egy CD-re és csinálj hozzá egy jó borítót. :) én múltkor barátnőmnek azt adtam! :) Nagyon örült neki...
3/7 anonim válasza:
A Claris (nem tudom h hogy kell írni mert nem tudok angolul) ott van egy csomó ilyen cucc..van egy kis szentélyke XD
4/7 anonim válasza:
Számítógépen szerkessz neki egy 2013-as naptárat és one directon fotókkal díszítsd. vagy egy kézi naptár elejét dekoráld a fiúk neveivel, képeivel:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2012. dec. 28. 17:21
6/7 Kiss Flóra15 válasza:
Vehetsz neki 1D.s pólót,nyakláncot,karkötőt,mobiltartót,albumot,uzsisdobozt.
7/7 Kiss Flóra15 válasza:
Csinlhatsz neki 1D-s albumot vagy kitűzőt.
Én is csináltam magamnak és nagyon jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!