Csak én rühelltem meg a Facebook-ot vagy más is utálja? Akkor egy szánalmas kirakatvilág hogy el sem lehet mondani. Más szerint is?
Most próbálok megszabadulni tőle. Teljesen az agyamra ment.
Fel nem fogom, minek nekem 300 ismerős, akik közül 290-nek a dolgai abszolút nem érdekelnek és viszont.
Gmailban tudok a valódi ismerőseimmel levelezni, chatelni, hangoutozni, képeket, linkeket küldeni - ez tökéletesen megfelel nekem, és nem ugat bele a dolgokba senki, akire nem vagyok kíváncsi.
Én már évek óta töröltem magam róla.
Semmi szükségem nincsen rá.Baromság az egész...
Csak a kockáknak való oldal.
Én is a facebook rühellők táborát erősíteném, de sajnos:
1. Azon keresztül vagyok kénytelen dolgozni.
2. És mivel rokkant vagyok kénytelen vagyok kapcsolataimat legalább ezen a szinten megőrizni.
Konklúzió: alkalmazkodni kell a körülményekhez, meg a többi hülyéhez is:)
Facebookon mindenki hazudik. Még saját magának is. Mindenki próbál magáról olyan képet mutatni, amilyen sosem volt. Szájkaratésok, gyűlölködők, retardáltak.
Mindenki szarik mindenkire, csak addig érdekli a másik, amíg remél tőle valamit, Amint talál másikat, akitől többet remél már dobja is, akármekkora "barát", meg "szerelem".
A facebook egy professzionális hazudozó, agymosó, félrevezető gépezet. Olyan hoaxokat, igazságnak tűnő hazugságokat ültet el a fiatalok fejében, amivel gyakorlatilag teljesen elmossa és szétfolyatja a személyiséget. Miközben sokszínűségről és a vélemények szabadságáról beszél, valójában a vélemény terror erejével elnyom mindent, ami a az agymosást fékezheti.
A facebook fő feladata és célja, hogy a fiatalokból lehetőleg homoszexuális, szexfüggő, merev és ellenvéleményt nem tűrő liberális agyhalottakká nevelje. Ezért fontos a facebooknak, hogy léehetőleg rákényszerítse a fiatalokat egy fiók fenntartására, akkor is ha amúgy már nem igazán érzi jól magát ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!