Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én rühelltem meg a...

Csak én rühelltem meg a Facebook-ot vagy más is utálja? Akkor egy szánalmas kirakatvilág hogy el sem lehet mondani. Más szerint is?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én meg chatelni nem szoktam :) valahogy nekem az pont nehezebb, mint élőben dumálni, nem megy nekem a netes "csevegés". vannak viszont totál függők. húgom ilyen..hazajön kéthetente a koleszból és 3 szót nem lehet vele váltani. persze ő népszerű.....:)
2013. márc. 6. 18:25
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Most próbálok megszabadulni tőle. Teljesen az agyamra ment.

Fel nem fogom, minek nekem 300 ismerős, akik közül 290-nek a dolgai abszolút nem érdekelnek és viszont.

Gmailban tudok a valódi ismerőseimmel levelezni, chatelni, hangoutozni, képeket, linkeket küldeni - ez tökéletesen megfelel nekem, és nem ugat bele a dolgokba senki, akire nem vagyok kíváncsi.

2013. márc. 6. 18:50
 13/20 A kérdező kommentje:
tokeletesen egyetertek veletek is. a gmail chat boven elegedno ha beszelni akarok valakivel akkor pedig skype. ennyi. plussz nem vonja ela figyelmem millo hulyeseg es szanalmas feszenges a fbookon.mindekinek csak erot tudok kivanni hogy lejojjon rola. egeszen szep az elet nelkule:)
2013. márc. 7. 08:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy szanalmas kirakatvilag. Mindenki annak mutatja magat akinek akarja. Ami a legjobban idegesit, hogy teljesen megvaltoztatta az egyik baratnomet. Utalom, hogy fontosabb a fb-ozas mint, hogy eloben beszelgessunk. Agymosast vegez az embereken. :-( Amugy a 7esnek nagyon igaza van.
2013. márc. 7. 22:47
 15/20 A kérdező kommentje:
egyetértek. pontosan az a legnagyobb gáz vele hogy mindeki egy illúziót láttat magáról amilyen lenni szeretne. A másik pedig hogy folyamatosan kivesz az itt és mostból és ezerfelé szétszórja a figyelmed, többnyire értelmetlen dlgk felé. Persze megértem hogy sokaknak kell ez a drog, de ha valaki ettől érzi hogy "kapcsolatai vannak" vagy hogy "népszerű" az már régen rossz... ott elég nagy gáz van.
2013. márc. 8. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
egyik haverom csak úgy törölte magát. azt mondta, hogy boldogabb ember lett :) tényleg nincs rá semmi szükség. akit szeretsz, facebook nélkül is eléred...
2013. márc. 8. 15:46
 17/20 A kérdező kommentje:
en is ezt csinaltam en mondom nagz kiralysag, de volktak elvonasi tuneteim kb 3 napig. sosem hittem volna. pedig nem logtam rajta ejjel nappal.
2013. márc. 8. 16:22
 18/20 MolotovPunk ***** válasza:

Én már évek óta töröltem magam róla.

Semmi szükségem nincsen rá.Baromság az egész...

Csak a kockáknak való oldal.

2014. máj. 21. 01:02
 19/20 anonim válasza:

Én is a facebook rühellők táborát erősíteném, de sajnos:

1. Azon keresztül vagyok kénytelen dolgozni.

2. És mivel rokkant vagyok kénytelen vagyok kapcsolataimat legalább ezen a szinten megőrizni.

Konklúzió: alkalmazkodni kell a körülményekhez, meg a többi hülyéhez is:)

2016. máj. 20. 06:21
 20/20 KJUsul ***** válasza:

Facebookon mindenki hazudik. Még saját magának is. Mindenki próbál magáról olyan képet mutatni, amilyen sosem volt. Szájkaratésok, gyűlölködők, retardáltak.

Mindenki szarik mindenkire, csak addig érdekli a másik, amíg remél tőle valamit, Amint talál másikat, akitől többet remél már dobja is, akármekkora "barát", meg "szerelem".

A facebook egy professzionális hazudozó, agymosó, félrevezető gépezet. Olyan hoaxokat, igazságnak tűnő hazugságokat ültet el a fiatalok fejében, amivel gyakorlatilag teljesen elmossa és szétfolyatja a személyiséget. Miközben sokszínűségről és a vélemények szabadságáról beszél, valójában a vélemény terror erejével elnyom mindent, ami a az agymosást fékezheti.

A facebook fő feladata és célja, hogy a fiatalokból lehetőleg homoszexuális, szexfüggő, merev és ellenvéleményt nem tűrő liberális agyhalottakká nevelje. Ezért fontos a facebooknak, hogy léehetőleg rákényszerítse a fiatalokat egy fiók fenntartására, akkor is ha amúgy már nem igazán érzi jól magát ott.

2017. okt. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!