Tudtok mondani olyan képszerkesztő programokat igazából photosohopt, amivel eltudom tüntetni a pattanásokat a fejemről a képeken? Ami egyszerűen használható és olyan mintha nem is lettek volna pattanások . )?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 19:24
1/8 anonim válasza:
A maszatoló eszközzel csináld!
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg is válaszoltad magadnak.
"igazából photosohopt"
A ps pont jó.
4/8 tabaki válasza:
"A ps pont jó."
Igen, a többszázezer forintos, másfél gigás PS kitűnően megfelel a célra, néhány pattanás miatt feltétlenül telepítsd!
Én csóró vagyok, maradok a Gimpnél. Ne a maszatolót használd, az elkeni az eredeti szemcsézettséget.
Másolóeszköz a megoldás.
5/8 tabaki válasza:
7/8 tabaki válasza:
Hát igen, erre még a PhotoFiltre is jó. A módszer ugyanaz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem erre a legegyszerűbb megoldás a Picasa: [link] Innen le tudod tölteni.
A retusálás eszközt használva tökéletesen el tudod tüntetni a pattanásokat. Nekem ez vált be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!