Csak én rühelltem meg a Facebook-ot vagy más is utálja? Akkor egy szánalmas kirakatvilág hogy el sem lehet mondani. Más szerint is?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 14:26
1/20 anonim válasza:
Szerintem is.Persze ez másoknak lehetőség, akik nem mernek leszólítani embereket az utcán, vagy az agybajos, kacsacsőrű csöcsmutogatós emlősöknek.
2/20 anonim válasza:
Nem a Facebook-ot utálom,hanem azt,ahogyan sokan használják.Jó is lehetne,de megöli az emberi kapcsolatokat.
3/20 anonim válasza:
Szerintem is szánalmas a Facebook. A keresője abszolút fapados, a sok lájkolni való cucc dögunalmas, a képeket, vicces dolgokat megosztani pedig sokkal jobb emailen, mindig egy célzott közönségnek (nem az összes ismerősödnek!)
4/20 anonim válasza:
Rájöttlk hogy milyen a társadalom... :)))
5/20 A kérdező kommentje:
ostoba képmutatásnak tartom, az pedig a kedvencem mikor valakinek "facebook személyisége" van: az oldalon vicces és humoros és lájkol mindent meg szuper boldog ember, élőben pedig nem mer közösségben megszólalni és totál depis. ismerek ilyet, nem egyet.
2013. márc. 6. 14:50
6/20 A kérdező kommentje:
másik kedvencem mikor haverom az okos-telóján egyfolytában a fb basztatja és nem lehet vele kommunikálni. közben megmagyarázza hogy ő nem függő.
2013. márc. 6. 14:52
7/20 anonim válasza:
Jó dolog lenne, csak sokan túlzásba viszik. Én nem vagyok fent, ettől függetlenül népszerű vagyok, sok barátom van, szóval baromi idegesítő, mikor valaki emiatt antiszociális hülyegyereknek tart. Szerintem a face azoknak jó terep, akik élőben nem tudnak érvényesülni, félénkek, vagy rondák, és örülnek, hogy gyakorlatilag elmenekülhetnek a virtuális kis világukba, ahol jól beállított, agyonszerkesztett képeken villognak, meg lökik a dumát chaten.
8/20 anonim válasza:
Én már alig merek fellépni, mert tele van a kezdőlap semmitérő kijelentésekkel, ostoba megjegyzésekkel, magamutogatós képekkel.. nagyon kiábrándító..
9/20 A kérdező kommentje:
azt kell mondjam hogy mindőtök hozzászólásával egyetértek.
Különösképpen a 7\8 tetszett.
2013. márc. 6. 17:41
10/20 A kérdező kommentje:
kivéve azt hogy szerintem egyáltalán nincs szükség rá.
nekema régi msn es mailes korszak szászor jobban bejött mint a közösségi oldalak fake világa.
2013. márc. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!