Míért nem adnak magukra a mai 20-as/30-as pasik?
Pff..
Hát én 17 vagyok, de próbálok igényes lenni... Egyedül a nyári cipőm "rohad" le rólam, mert nincs pénzem jobbat venni perpill, de egyáltalán nem látszik rajta túlzottan, hogy mikori azért...
Pattanásokat nem lehet teljes mértékben eltüntetni ebben a korban..
Körmöm nem retkes, fürödni szoktam, ruhák mosva vannak..
Dezodort nyomok ha épp nem fogyott el
egyéb?
Amúgy ez csak az alap, ha netán randira mennék, elég egyértelmű hogy oda minimum egy rágó + dezodor az alap, meg normális ruha, legalább is számomra
Sajnos nem tudok egyenként válaszolni nektek,mert becenevet nem közöltök,nem is értem,míért kell név nélkül szerepelni.Jó tanács:válasszatok olyan becenevet,amiről az osztálytársaitok nem ismernek fel,pl.Béla25,vagy turulmadár...,stb.
Szerintem sokan abban a tévhitben vannak,hogy marha igényesek,tiszták,pedig valójában ápolatlanok.Az ex-kollégám is azt hitte magáról,hogy minden rendben van vele,neki nem volt gáz,hogy kiszakadt a cipője,és kajaszagú ruha volt rajta... sokan ezeket a dolgokat észre se veszik.
A 17 évesnek: a te korodban még oké,ha nem vagy olyan jómódú,hogy parfümöt vegyél,vagy menő cuccokba járj,de hangsúlyozom a keresőképes huszon-harmincas korosztályra céloztam,akik közül sokan tusfürdőre is sajnálják a pénzt,de bombanőket akarnak felszedni!
Én ezt inkább a 40-en túli pasik jó
részén tapasztalom, fiatalabbak jobban adnak magukra / szerintem /. Plusz még sörhasat is növesztenek, ami még kiábrándítóbb. A fogakról nem is beszélve.
Persze, a nők mindig legyenek popócici-bombázók, ugye...
"Kaja szagú a ruhája" ettől még nem ígénytelen vki! Ha bemegyek egy étterembe nekem is olyan szagú lesz a ruhàm! Az más kérdés, hogy én is utálom, sőt a hajamon sem tudom elviselni a én főzök, sütök.
De még mindig tartom magam ahhoz, hogy az ígénytelenség az mindig lerí az emberről, nincs olyan, hogy most adok magamra, holnap nem!
Ezt meg fel kell tudni ismerni! Esetleg ismerkedj fodrásznàl, parfümériában, illatszer osztályon, ha máshol nem sikerül felismerned az ápolt pasikat, sztem ez rólunk nőkről is messziről látszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!