Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Míért nem adnak magukra a mai...

Míért nem adnak magukra a mai 20-as/30-as pasik?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok,mert vannak kivételek,de sajnos az a tendencia,hogy a legtöbb fiatal férfi nem tudja,hogy merre van a fürdőszoba.A ruhájuk is koszos,nem fürdenek rendszeresen,parfümöt se használnak,pattanásos a bőrük,ehhez képest nagy elvárásaik vannak a nőkkel szemben!A szappan,tusfürdő elenyésző pénzösszegbe kerül,olcsóbb,mint a cigi,és a pia. Komolyan,sokára találtam olyan társat,aki törődik magával!Nektek mi a véleményetek?
2013. márc. 5. 18:38
1 2
 11/19 anonim válasza:
Bocs, de ezt nem látod előre ? Vagy mindig sikerül olyan pasikkal megismerkedned akik ápoltak, a randin meg pukkantak ? :D
2013. márc. 5. 19:03
 12/19 anonim válasza:

Pff..

Hát én 17 vagyok, de próbálok igényes lenni... Egyedül a nyári cipőm "rohad" le rólam, mert nincs pénzem jobbat venni perpill, de egyáltalán nem látszik rajta túlzottan, hogy mikori azért...

Pattanásokat nem lehet teljes mértékben eltüntetni ebben a korban..

Körmöm nem retkes, fürödni szoktam, ruhák mosva vannak..

Dezodort nyomok ha épp nem fogyott el

egyéb?

Amúgy ez csak az alap, ha netán randira mennék, elég egyértelmű hogy oda minimum egy rágó + dezodor az alap, meg normális ruha, legalább is számomra

2013. márc. 5. 19:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de úgy látom, hogy nincs igazad. Rossz helyen ismerkedsz.
2013. márc. 5. 20:07
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok egyenként válaszolni nektek,mert becenevet nem közöltök,nem is értem,míért kell név nélkül szerepelni.Jó tanács:válasszatok olyan becenevet,amiről az osztálytársaitok nem ismernek fel,pl.Béla25,vagy turulmadár...,stb.

Szerintem sokan abban a tévhitben vannak,hogy marha igényesek,tiszták,pedig valójában ápolatlanok.Az ex-kollégám is azt hitte magáról,hogy minden rendben van vele,neki nem volt gáz,hogy kiszakadt a cipője,és kajaszagú ruha volt rajta... sokan ezeket a dolgokat észre se veszik.

A 17 évesnek: a te korodban még oké,ha nem vagy olyan jómódú,hogy parfümöt vegyél,vagy menő cuccokba járj,de hangsúlyozom a keresőképes huszon-harmincas korosztályra céloztam,akik közül sokan tusfürdőre is sajnálják a pénzt,de bombanőket akarnak felszedni!

2013. márc. 6. 13:06
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Én ezt inkább a 40-en túli pasik jó

részén tapasztalom, fiatalabbak jobban adnak magukra / szerintem /. Plusz még sörhasat is növesztenek, ami még kiábrándítóbb. A fogakról nem is beszélve.

Persze, a nők mindig legyenek popócici-bombázók, ugye...

2013. márc. 6. 13:21
 16/19 anonim válasza:

"Kaja szagú a ruhája" ettől még nem ígénytelen vki! Ha bemegyek egy étterembe nekem is olyan szagú lesz a ruhàm! Az más kérdés, hogy én is utálom, sőt a hajamon sem tudom elviselni a én főzök, sütök.

De még mindig tartom magam ahhoz, hogy az ígénytelenség az mindig lerí az emberről, nincs olyan, hogy most adok magamra, holnap nem!

Ezt meg fel kell tudni ismerni! Esetleg ismerkedj fodrásznàl, parfümériában, illatszer osztályon, ha máshol nem sikerül felismerned az ápolt pasikat, sztem ez rólunk nőkről is messziről látszik....

2013. márc. 6. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
16os,a volt élettársam szakácsnő,mindig éreztem a hajában munka után a kaja illatot.Nekem tetszett...
2013. márc. 6. 14:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen,van azok közt is,de érdekes,nekem életemben két 40-en túli pasim volt,de pont ők voltak a legigényesebbek.(az egyik a férjem)Mindig megborotválkoztak,illatosak voltak,jól öltöztek,és egyik se volt elhízva,és nem voltak minden hétvégén segg részegek,mint a fiatalabbak.
2013. márc. 6. 14:26
 19/19 A kérdező kommentje:
16,na azért az mindjárt más,hogyha az étteremben lesz valaki kajaszagú,mintha eleve otthonról úgy jön el,és reggel 6-kor azt a szagot kell rajta érezni! Egyébként azzal az ex-kollégával hamar rövidre zártam a kapcsolatot,miután ilyen mallőrjei voltak. Én kidekoráltam magam,az meg úgy jött be dolgozni is,meg randizni is,mintha a hajléktalanszállón aludt volna. Persze,egy darabig nem tűnt fel,amikor több méter távolságról sasoltuk egymást,és az még rendben van,ha valaki meló után nem épp a legillatosabb,de amikor szabadnapján is retkesen jön talizni,az már sok!
2013. márc. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.