Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Míért nem adnak magukra a mai...

Míért nem adnak magukra a mai 20-as/30-as pasik?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok,mert vannak kivételek,de sajnos az a tendencia,hogy a legtöbb fiatal férfi nem tudja,hogy merre van a fürdőszoba.A ruhájuk is koszos,nem fürdenek rendszeresen,parfümöt se használnak,pattanásos a bőrük,ehhez képest nagy elvárásaik vannak a nőkkel szemben!A szappan,tusfürdő elenyésző pénzösszegbe kerül,olcsóbb,mint a cigi,és a pia. Komolyan,sokára találtam olyan társat,aki törődik magával!Nektek mi a véleményetek?
2013. márc. 5. 18:38
1 2
 1/19 anonim válasza:
Hát az ilyen pasikat nem kell megtartani aztán kész :) Ezek elég alapvető dolgok amiket írtál szóval aki eddig sem jut el azzal már régen rossz kezdeni :) 23/F
2013. márc. 5. 18:40
 2/19 anonim válasza:
74%
Törődök magammal, naponta fürdök, hajat mosok, dezodort használok (bocs, nincs pénzem parfümre), tiszta a ruhám. Viszont van néhány pattanásom egy belső gyulladás miatt, ami nincs kezelve. Örülök, hogy ezért már igénytelen vagyok.
2013. márc. 5. 18:40
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

"Nem általánosítok,mert vannak kivételek"

Még is megtetted....

Nagyon rossz helyen laksz,hogyha ilyen "férfiakkal" találkoztál.

2013. márc. 5. 18:41
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Ribancokért nem töröm magam. Nem általánosítok, mert vannak kivételek.
2013. márc. 5. 18:42
 5/19 fospuska válasza:
49%
ugyanez. nézem a retkes cipőket,koszos farmert, spórolásból hajnyíróval otthon vágott sérókat meg az iphone-t vagy egyéb,min 100.000 ft-os telefont a kézben. valami eléggé el van b@szva.
2013. márc. 5. 18:43
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
Elmész Te a...
2013. márc. 5. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
45%

A pattanásaim azok hozzám tartoznak,hagyd őket békén.Majd elmúlnak maguktól.

Parfüm...kösz,nekem nincs 50 ezrem hugo boss-ra.Az adidas srpé is megteszi.

A ruha,hát az koszolódik,az ember nem mindig veszi észre...

2013. márc. 5. 18:44
 8/19 anonim ***** válasza:
A nagy lóf@szt! Elég sokan foglalkozunk magunkkal. Nálam alap dolog.
2013. márc. 5. 18:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem a lakhelyemen ismerkedtem meg ezekkel az "igényes " emberekkel,de pl.tavaly a volt munkahelyemen megismerkedtem egy pasival,33 éves,Pesten lakik,én vidéken(Pest megyében)Nagyon tetszett,a melóhelyen nem tünt fel,hogy igénytelen,de amikor elhívott egy sörözőbe,akkor láttam meg,hogy milyen koszosak a körmei,és a cipője is szinte már széjjel szakadt,ennek ellenére egy halom pénzt költött bagóra,ahelyett,hogy szappant vett volna,vagy új cipőt,ha már csajozni akar,és játszotta az eszét. És ez csak csepp a tengerbe!Sajnos sok van ilyen,hosszú távon nem is foglalkozom velük,de eddig akárkibe botlottam,a legtöbb ilyen kategória volt,a végén már nagyon untam.
2013. márc. 5. 18:48
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem kell senkinek megsértődni,és kiforgatni sem kell azt amit írtam.Parfüm nem kötelező,de valami illat legyen az emberkén,még egy olcsó 100 ft-os boltban vásárolt román dezodor is megteszi,csak ne a hónaljszagát lehessen érezni.

Tudjátok milyen bosszantó,amikor én órákig készülök egy randira,sminkelem magam,tisztálkodok,és a pasi odaállít a helyszínre szakadt ruhában,büdös szájjal,és koszos körmökkel,utána meg úgy viselkedik,mint egy császár?!

2013. márc. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!