Nincs rossz hatással a kapcsolataidra, családodra a facebook?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.Azt látom,hogy a buszon mindenki a telefont bújja,iskolában laptoppal dolgozunk és nincs olyan osztálytársam akinek ne lenne folyamatosan megnyitva a facebook.Csak én érzem úgy,hogy "átveszi" az uralmat az emberek,kapcsolatok felett?
Anyu regisztrált rá és néztük,hogy 3 gyermekes családanyák egész nap posztolgatnak,szinte 5 percenként.Persze tudom,ehhez semmi közöm ,csupán érdekes számomra.
Nektek mi a véleményetek?
2013. márc. 4. 21:57
11/12 anonim válasza:
Én nagyon hasznosnak tartom. Sok ismerősömmel könnyebben tartom így a kapcsolatot. Jól szórakozok is közben, és információt is kapok a kedvenc termékeimről, szolgáltatóimról. Akkor van rossz hatással a családra, kapcsolatokra, ha azok rovására történik a facebook használata.
12/12 anonim válasza:
Szerintem rossz hatással lehet kapcsolatokra, pl. volt egy barátnőm, akivel közeli viszonyban voltunk és többnyire csak egymással töltöttük a szabadidőnket, de folyton elvolt a facebook barátjaival, akiket soha nem látott, de olyan "jó arcnak" tartott, bár nem tudom, élőben mennyire jött volna ki velük.. Talán az én esetemre is illene az egyik válaszból az, hogy "annyit ér az a kapcsolat", ne nem lehet, hogy a facebook kissé torzítja az önképet? Mikor ott felszabadultabbak sokan, és olyan emberekhez kötődnének, akikhez élőben nem mernek hozzászólni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!