Tegnap megtudtam hogy 4-5 fiú osztálytársam cigizik! 13-14 évesek vagyunk! Miért csinálják?
Mondjuk a cigányok nem tudom hogy jönnek ide, nem csak a cigányok dohányoznak ha nem tudnád.
Örülj neki, hogy van annyi eszed, hogy nem dohányzol, ennyi. Amúgy ennyi idős korban sajnos elég jellemző, hogy ilyen módszerekkel próbálják kivívni a felnőttségük elismerését a gyerekek - tehát ebből látszik, hogy gyerekek még. De mondjuk te is az vagy. Rászokni a dohányzásra épp olyan maflaság, mint valakit azért nem kedvelni, mert dohányzik.
lekell őket szarni, ha jó akkor csinálják, max néha beszólhatsz neki hogy előbb megdögölhetsz :D
nekem egyszer beszólt az egyik cigis kötsög, émmeg mondtam neki hogy kurrvamenő vagy ám hogy ott cigizel a parkba...
Nyilván azért, hogy nagyobbnak tűnjenek, de ne foglalkozz velük.
Nagymamám a héten halt meg áttétes tüdőrákban...hidd el hogy senkinek nem kívánom azt a szenvedést ami a betegséget végigkísérte. A végére már szabályosan megkönnyebbülésnek éreztem, hogy vége a szenvedésének...
Nem véletlenül írják rá a dobozra, hogy halált okozhat. Neked annyi a dolgod, hogy komolyan vedd, mert más nem fogja helyetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!