Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el a közösségi...

Hogyan fogadjam el a közösségi média őrületet?

Figyelt kérdés

Remélem jó kifejezést használtam.

Bármilyen gyerekes problémának tűnik, a mai napig nem tudok megbirkózni vele.Pedig a világ errefelé halad, tehát velem van a baj.Nem tehetek róla, de egyszerűen nagyon bosszant az,hogy mikor beülünk valahova a barátaimmal, akikkel 3 hete nem láttuk egymást, az egyik nyomja a fészbukot a másik meg pl a whatsuppot,folyamatosan.Mindig fel is húzom magam, és hangot adok a nemtetszésemnek, de általában le vagyok oltva.Ahelyett beszélgetnénk, és örülnék, hogy végre egy kis időt együtt tölthetünk, nyomkodják azt a valamit megállás nélkül.Ugyan ez van ha összejövünk filmet nézni.Múltkor rájuk néztem, és szembesültem vele,hogy csak én nézem a filmet,mert egyik faceezik,másik 9gagezik.

..Mindenhol,mindenki.Nekem is van okostelóm,de tényleg soha eszembe sem jut használni...

Szerintem nagyon rossz hatással van az emberi kapcsolatokra.

Mit gondoltok?Mit tegyek?

2013. márc. 3. 12:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Leginkább tanácsokat várnék.
2013. márc. 3. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos, van több megoldás is a helyzetedre. A házból, szobából rézháló segítségével csinálhatsz Faraday-kalitkát például. A mobiltelefon "megvakul" benne, nem lesz térerő, és mindenféle jel sem jut be a kalitkába. Gipszkarton alatt észrevehetetlen lenne.

De, hogy ne csak trollkodjak, ezt mindenképpen meg kellene velük beszélned, hogy téged zavar, hogy készültél programmal, legyen az bármi, erre ők látványosan mással törődnek. Ha nem érdekli őket a film, akkor mondják meg, ne facebook-on osszanak meg olyan dolgokat, ami tulajdonképpen senkit sem érdekel... Egyébként a leghatásosabb módszer a kőkemény cinizmus, önnön maguk kiparodizálása, a viselkedésükön való gúnyolódás. Így gyakorlatilag görbe tükröt teszel eléjük. Sőt, egy óvatlan pillanatban csinálhatsz egy fényképet is, amit ossz meg facebook-on, írj alá valami csípős szöveget, amin el tudnak gondolkodni, jelölj be rajta mindenkit, aki szerepel rajta... :D Ha valakinek tetszene, nyugodtan forrázd le, hogy ezen inkább sírni kellene, nem nevetni. Ez olyan, hogy az ő fegyverüket fordítod ellenük. Szembesítsd őket saját magukkal! Van az a mondás, hogy "Tűz ellen ellentűzzel". Ez is olyan. Itt egy videó, feliratos, pont a témáról beszél a nő, és 3.45-nél van egy pont ilyen kép, amiről beszéltem. Szerintem valami hasonló fénykép készülne egy összejöveteleteken.

[link]

Itt egy másik viveó, ez pedig a facebook őrületet figurázza ki, azért linkelem, hogy tudj kellően csípős megjegyzésekkel szurkálódni. :D

http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs

2013. márc. 3. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
hú ez velem és a barátnőimmel is ez van. mindig előkerül a telefon és nagyon idegesítő.
2013. márc. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!