Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok az eurovíziós...

Napkiraly kérdése:

Mit szóltok az eurovíziós válogató eredményéhez?

Figyelt kérdés
Konkrétan a beharangozott győztes helyett a közönségkedvenc nyert. A magyar "celebek" őrjöngenek ( [link] Vélemények?

2013. márc. 3. 11:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%

Azt hogy unom már hogy hangtalan, noname emberkéket küldünk ki. Ennek az Alex-nek vagy kicsodának, se hangja se megjelenése sincs.

Egy-két ember (Rúzsa Magdi Wolf Kati és még ketten korábbról) kivételével csupa olyan énekespalántát küldtünk ki, akiknek a normális énekeléshez közük nincsen.

Idén is le fogjuk járatni magunkat, pedig most tényleg bíztam benne hogy sikerül egy normális énekest jó számmal kiküldenünk.

Mert hogy volt nem egy jó szám a versenyben.

Nekem a személyes kedvencem is megvolt, Alex a nyomába sem érhet.

2013. márc. 3. 11:59
 12/21 A kérdező kommentje:

"De egy szükséges előadói szintet sajnos egy döntős sem közelített meg. "

Kedves 9-es! Ezt be kellene keretezni, annyira igaz.

2013. márc. 3. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Akkor mutassatok már egy példát, hogy milyennek kellettek volna lenniük?
2013. márc. 3. 12:04
 14/21 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=gCrILFP1vc0

http://www.youtube.com/watch?v=FjTB6EG3xGo

http://www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ

http://www.youtube.com/watch?v=074PW0holMw

hirtelen pár ember akik tisztán énekelnek (3 perc alatt ennyit szedtem össze). Sajnos szokni kell, a sokol rádió hangszóróján minden hasonló, be kell ruházni egy tiszta hangtechnikába. Ha az ember megtanul hallani azért nézi a magyar tehetségkutatókat hogy nevessen

2013. márc. 3. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Egy angol fordítás még ezen is sokat ronthat, a Kállay Saundersnél meg már bizonyítottan jobb is volt, mint a magyar.
2013. márc. 3. 12:39
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

Én nagyon örülök neki. Alex száma egy kedves, egyszerű, de nagyszerű dal. Az előadás is jó volt, nem játszotta meg magát, szívből szólt a nóta. Végre egy eredeti, intelligens, önmagát adó előadó.

Speciel nekem már a könyökömön jön ki a sok tehetségkutatós celebpalánta, akik mögött óriási csapat áll, tele reklámszakemberekkel és a sekélyes dalaikat is a belterjes magyar dalszerzőgárda szerzi. Giginél az volt a problémám, hogy hiteltelen volt. Egy 16 éves szűzlány szájából ezt a dalszöveget legfeljebb viccnek lehet felfogni. A Vastag gyerek úgy bűvölte a kamerát, mint a testvére, 0 egyéniség. Kállay nem volt rossz, csak szimplán unalmas.

Azt gondolom, hogy Alex közönség sikere jelzi, hogy a publikum megunta a sok agyonsztárolt mű embereket és végre egy természetes, őszinte embert akart látni. A dal szövege is a legérdekesebb az összes közül. Ráadásul magyarul szeretné énekelni, ami nálam külön jópont.

2013. márc. 3. 13:54
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

megmondom őszintén, nekem egyik szám sem tetszett. Születnek jó számok itthon is, külföldön is, de az Euróvízióra tiszta gagyi dalok jutnak ki. (Sztem ez nemcsak Magyarországra jellemző...) Nem csoda, hogy talán csak az ABBA-nak sikerült innen dobbantani.

Alex számának értéke szerintem a szövegében van, ha ezt nem fogják érteni, mivel magyarul lesz, örülhetünk, ha a döntőbe bejut. Fiatal, "nemcelebes, hanem művészlelkes" srác lesz még az EV-n rajta kívül is, szóval az egyénisége nem biztos, hogy annyit fog kóstálni, hogy ne égjünk be...

2013. márc. 3. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem jutunk be döntőbe se... Egy btk-ról szakadt köcsög hipster 0 hanggal és egy semmitmondó, ócska dallal.

Mikor tanulják már meg az emberek, hogy jó énekessel és egy jó pörgős vagy egy nagyon hatásos lassú dallal lehet csak Eurovízión érvényesülni?

Nekem az volt a kedvencem, amikor Rúzsa Magdi ment az Aprócska blues-zal, egy remek énekesnő egy nagyon eltalált dallal, nem hiába kapott különdíjat. Még mai is libabőrös leszek, ha hallgatom. http://www.youtube.com/watch?v=sBaQNbZ8kZU

2013. márc. 3. 19:31
 19/21 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Ennek így semmi értelme!

Szeretnék szerb, görög, észt, stb.. csengésű dalokat hallani. Ehelyett egy kaptafára íródott, tömegdalok halmai mindenütt. Vicc kategória.

2013. márc. 3. 20:03
 20/21 A kérdező kommentje:
16-17-tel értek egyet alapvetően
2013. márc. 3. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!