Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi számít nálatok a vendég...

Mi számít nálatok a vendég részéről bunkóságnak vagy pofátlanságnak, ha hozzátok jön?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, például ez bunkóság volt a szülők részéről, hogy nem szóltak a gyerekre, és az is, hogy önként nem ajánlották fel, hogy kifizetik a kárt.
2013. márc. 2. 13:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Valaki gyakran az én cigimet szívta.Egyszer kérdezi aznap már nem először:

-Adsz egy cigit?

-Már csak egy szálam van.

-Nem baj,van még nálam.

2013. márc. 2. 13:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak apróságok vannak.

Egyik ismerősöm ha beszél, akkor teljesen kikapcsol, semmi másra nem figyel, csak mondja és mondja. Így csinál mikor közben dohányzik is. Rosszul vagyok, hogy mindig nekem kell figyelmeztetnem, hogy néha azért hamuzzon is, ugyanis ráadásul a keze jár minden felé ahogy beszél.

A másik, barátpárra haragszok kicsit mióta gyerekük van. Kicsit többet engednek meg neki mint kellene. Ráadásul van, hogy csak az apuka jön el a kicsivel, olyankor persze ő beszélget a férjemmel, a gyerkőccel volt egész nap, örül, hogy le tudja passzolni, tehát én vagyok a bébiszitter.

Egy durva dolog volt, amin valóban kiakadtam. Közvetett ismerőst megkértem, hogy vágja le a hajam. Gondoltam kényelmes lesz, hogy nem kell fodrászhoz menni, hanem házhoz jön. Neki plusz pénz, nekem olcsóbb. Hááát, nem sokáig volt házi fodrászom. Második alkalom után úgy döntöttem, hogy inkább a drágább fodrászatot választom.

Egyik alkalommal a konyha közepén gyújtott rá, a frissen eloltott gyufát beledobta a szemetesbe. ( elmondhatatlanul félek a tűztől ). Pedig nem ekkor volt először itt, tehát tudta, hogy csakis az erkélyen van a dohányzás. Másik alkalommal cipővel végigtrappolt a szobán az erkélyre. Ott valami le volt ragasztva, a ragasztószallag kicsit beleakadt, így megfogta, és lerántotta az egészet.

2013. márc. 2. 13:16
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Após utcai cipőben jött be a szobába, már itt néztem, mert náluk mindig le kell venni a cipőt, mielőtt belépnénk a lakásba. Én ezt nem várom el, elég csak a szobaajtó előtt levenni, az előszobát úgyis mindennap takarítom. De ez nem elég, hogy bejött, hanem a földre terített pléden is átment, ami a két pici gyereknek volt leterítve, és azon játszottak. Vagy pl. babát hoztuk haza a kórházból, szóltuk, hogy jöjjenek, nézzék meg őket. Én előtte a szobát felmostam, Sanytollal, szőnyeget is azzal, erre ismét bejött a gyerekekhez cipővel, végig a szőnyegen.... Télen ráadásul. Vagy pl. unoka szülinapja volt, mindenki ül, hogy hozzuk a torát, erre feláll, hogy ő átmegy a szemközti kocsmába sört inni... hát.....
2013. márc. 2. 13:23
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 11-12 lehettem, a nagynénémék átjöttek gyerekestül, leültünk ebédelni, meglocsolta a nő ketchuppal az ebédet, utána lenyalta az üveg szájáról, ami ott maradt. Csak néztem, hogy ez kész...
2013. márc. 2. 13:26
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Legközelebb amiből eszel nyald össze vissza a tányért. Ha van gusztusa akkor hozzá nyúl és elmossa.
2013. márc. 2. 13:37
 27/32 anonim válasza:
Hozzám egyszer átjött barátnőm, mert tök rég nem találkoztunk. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat, egyszer mondja, hogy vár egy emailt, megnézhetné-e a gépemen. Mondom, hogyne. Erre leült a géphez, és miután megnézte, elkezdettt chatelni...
2013. márc. 2. 13:46
 28/32 A kérdező kommentje:

Nálunk még volt olyan, hogy sógornőm MINDENT átfésült, mindent kinyitogatott.

A gyerekre visszatérve én voltam nekik a bunkó, mert "ő még csak gyerek". Mondtam nekik, hogy akkor törjön zúzzon otthon, ha ez neki megengedett, de vendégségben ezt akkor sem illik. De nem értik meg.

Megboldogult mamámnál volt olyan amikor kicsi voltam, hogy a faluban ahol lakott mindig átjött hozzá egy nő, mert a mamámnak sok dísz itala volt. Persze mamám jószívű volt, mindig megkínálta. Aztán amikor már odáig fajult, hogy az egész üvegeket elkérte, na akkor mamám a sarkára állt, mondta, hogy nem adja oda, és szeretné ha nem jönne többet, mert normális vendég nem nézi a másik otthonát házi-kocsmának.

Azóta nem láttam, de igaza volt.

Speciel hallottam, hogy rengeteg ilyen vendég is van....mint ami a mamámnál volt.

2013. márc. 2. 14:29
 29/32 anonim válasza:
100%

Ahogy olvastam az előttem lévőket még eszembe jutott 1-2 dolog.

-Kedves barátok gyerkőccel jönnek. Amióta járni tud, bejönnek a gyereket szabadjára engedik és anyukámnak kell utána szaladgálni ők meg le se... cipőt le nem veszik róla, azzal hogy jaj milyen kicsi láb, nem olyan sáros az....

-Sógorom leül az ágyunkra ha a szobánkba vagyunk és utána hipp hopp már igazgatja a párnáinkat a feje alá, és elterül. Ne feküdjön már be!!!!

-Anyósom szokása: egyetek-egyetek, jaj egyetek már. Aztán ha a vendég elkezd enni, miután elmegy egyből megjegyzi: Na jó "sokat" hagytak!

Mióta ennek szemtanúja voltam, már óvatosabban fogyasztok :D

-A nyitott szájjal való evés, csamcsogás.

-Sógorom szokása, hogy hiába a szépen megterített asztal, a villát ismeri és kész... na hogy mi szokott ott lenni utána..............

-Csengetés nélkül bejövő vendég, plusz ha még az emeletre simán feljön cipőstül hogy csősztök!

-Volt hogy bejött a vendég és konyhába egyenesen, újságok közt turkált és elkezdett olvasni, aztán semmi nem úgy került vissza ahogy volt.

-Anyósoméknál voltunk mikor sógorom barátnője lehozta a tesóját és barátnőjét és az én üdítőmet minden kérdezés nélkül benyomták.

Többiktől szép az élet :)

2013. márc. 2. 15:18
 30/32 anonim ***** válasza:

Pont tegnap történt, hogy a lakótársamnál volt fent egy haverja. 23 óra után ment el...

Én meg már 10-kor alszom általában, mert másnap 5-kor kelek. Igaz, hogy ma szabadnapos vagyok, de akkor sem szeretem, ha ilyenkor fennmaradok tovább, azzal a jelszóval, hogy másnap úgyis alhatok, ameddig akarok, mert akkor felborul a napirendem, és másnap sem fogok tudni időben elaludni, mikor már menni kell majd dolgozni.

2013. márc. 2. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!