Már megint azt olvasom, -nincs munkája -nincs lakása, de a második gyerekkel már terhes a felesége. Vajon milyen jövője lesz a gyerekeknek? Miért nem tudnak felelősségtejesen gondolkodni a szülök?
Kedves 21/21 válaszoló.
Ha ilyen peszimista vagy akkor mics mit tenni.
-nem fog leégni a házam (van biztosìtásom)
-nem leszek beteg és balesetem se lesz!!
Én igy állok hozzá nem mindig a sopánkodás!
Nics lehezetlen csak tehetetlen ember!!!
Megis kiakadtal valakire aki nem a te normaid szerint el. Amig nem neked kell az illetot etetni, eltartani, ruhazni addig miert problema neked masok tevedese? Engedd el. Ugy latom a te eleted rendben van...ha ennyi idod van masok eletevel foglalkozni, azt az idot akar jora is fordithatnad! Millio hely van ahol segithetsz a munkaddal, adakozhatsz ha van mibol. Esetleg te magad gyujtest szervezhetsz egy jo ugy erdekeben....
Ne itelj! ....es hat fontos az optimizmus....de nem tudhatod, tenyleg nem tudhatod mit hoz a jovo!
Szoktam adakozni...
De a kérdésem az volt!
Hogy tisutába van azzal hogy a gyerekének nem fog tudni
enni fedélt jövöt adni akkor miért válal a nyomorba?
Mi lesz a hyerekböl mit lát othon? Stb
Én pályakezdő vagyok és mégis van munka, én választok.
És akármennyire is próbáljátok alázni a kérdezőt, teljesen igaza van.
Akinek etetni sincs pénze gyerekét, az miért szüli?
En ertem a kerdezot. Tudom, hogy nem akar rosszat. Megis, ahogy az etiopot nem tudod meggyozni arrol, hogy ne csinaljon millio gyereket mert nincs mit enni -akkor is csinalja...kesz. Van aki mentalisan gyenge. Nem erti, nem fogja fel, hogy xar vana palacsintaban. Mi lesz a gyerekbol? Hat ha nincs szerencseje ugyanolyan mint a szulei de bizzunk benne, hogy nem.
Bar en valtozatlanul azt gondolom, mindenkinek a maga dolga mennyi gyereket csinal es mibol tartja el.
Addig a maga dolga, ameddig ennek más nem látja kárát.
Viszont, ha egy gyermek éhes, az ne legyen már a szülő dolga. Szóval nem lehet azt mondani szerencsétlennek, hogy te akartad. Ha az anyja szenvedne nem érdekelne, az ő problémája, ő alkotta meg, viszont a gyerek semmiről sem tehet.
A másik, hogy csúnya ezt anyagi oldalról nézni, de ők kapják a legtöbb támogatást, segélyeket, ingyen kaját és még sorolhatnám. Tehát kb. még jutalmazva is vannak azok, akik felelőtlenek.
Ez minden embernél kiveri a biztosítékot.
nem azért kell gyereket vállalni mert mindened meg van. a gyerek az örömöt ad a nincsbe is. lehet h ők is igy gondolják.
most azért mert nincs semmijük, alig élnek, napról-napra, n legyen gyerekük?
Ez nem igy megy...!!!!!!
nekik is jár a boldogság!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!