Mi a véleménytek az anorexiásokról/bulímiásokról?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom, hogy nagyon negatívan állnak hozzá legtöbben a témához. Ezt most úgy értem, hogy sokan nem ismerik el ezeket tényleges betegségnek,mert az egészet csak az elvakult kamaszlányok találják ki és szenvednek tőle, miközben mások rákkal kűzdenek.
Mit gondoltok az egészről?
2013. márc. 1. 19:55
1/2 anonim válasza:
ige, sok a testképzavaros tizenéves. az anorexia meg társai igenis komoly betegségek, nem feltétlenül csak tinihiszti. ki lehet belőle jönni, de sok embernek maradandóan károsodik a veséje, egyéb szervei az alultápláltságtól, nem egy játék. szóval nem, abszolút nem ítélem el az ilyenekkel küszködőket. azokat ítélem el, akik olyanokkal poénkodnak, hogy "de jó is lenne kicsit anorexiásnak lenni..." mert hallottam már ilyet, nem is egy embertől.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezt ismerem, én is hallottam már ilyeneket.. Elég meggondolatlan kijelentés.
2013. márc. 1. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!