Ti hogyan döntenétek? Mert én már nem tudom, hogy is áll ez az értékrend dolog.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyetemista vagyok, 3. éves, és jól megy. Utaznom kellene jövő héten Bécsbe, 1 haveromékhoz, akik ott élnek! Imádom a várost, mehetnékem van nagyon, de Tanulnom kell sokat, a vizsgáimra is! Na most az a gond, h én általában a tanulást választom, a szórakozás helyett, de nem is ülök itthon örökke, ne értsétek férre... 2 hetente kiruccanunk ide oda, városnézőbe, bulizunk is hetente. Meg tudtam találni a hangsujt a 2 között valahol. Ebben az esetben viszont, teljesen zagyva. Napok óta mehetnékem van, annyira, h már fáj. Amikor eldöntöm, h nem megyek, mert tanulok, akkot előjön valaki, és arról beszélsz, h egyszer élek. Amikor eldöntöm, h megyek, akkor pedig elkap a lelkiismeret furdalás, hogy semmire sem viszem az életben, mert nem dolgozok/tanulok eléggé keményen, és ha mondjuk elbukok, akkor sokkal rosszabb lesz ujra neki fogni... VÉLEMÉNYEKET! Amugy, egy teljesen talpraesett, értelmes embernek tartom magam, és ezért NEM IS ÉRTEM, h miért van ez a diléma, és miért is kérdezek pont itt valakit meg ! :D2013. febr. 26. 22:17
1/2 anonim válasza:
"megtaláltam a hangsujt a 2 között"
Hát akkor inkább tanulj, mint bulizz, nagyobb szükséged van rá...
2/2 anonim válasza:
Nem tudunk és nem akarunk a helyedben dönteni. Ha ennyire határozatlan vagy, az élet minden dolgában marcangolni fogod magad, hogy a másik változatot kellett volna. Dönts és élvezd az örömét, a következményekért vállald a felelősséget. És vond le a tanulságokat.
Tanulni fontos (a magyar nyelvtant is), de szükség van kikapcsolódásra is. Hogy mikor melyik, és mennyi, azt magadnak kell érezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!