Munkanélküliként otthon mit csináltok? Hogy viszonyul hozzátok a családotok?
Én is pályakezdő vagyok, semmi meló, volt pár interjúm, de amúgy semmi válasz, sehonnan, pedig én aztán lejjebb adtam az igényeim........................
Mit csinálok? Mosok, főzök, takarítok, pároméknál detto, meg a kis hobbijaim, úgymint állás nézés.
Nincs vele bajom, persze könnyebb, mint napi 8-12 órát lehúzni, oda-vissza utazni, de beleőrül az ember, értéktelen sz*rnak érzi magát!
Én is pályakezdő vagyok. :( érettségim van és egy OKJ-m, dea szakmámban nem tudok elhelyezkedni, saját üzletet pedig nem tudok és a jelenlegi MO-i helyzet miatt nem is merek nyitni.
Szerencsére beszélek 1 idegen nyelvet, úgyhogy 3 hónapig tudtam bébiszitterkedni külföldön, ez 1 éve volt :S de a keresetemből még mindig van.
Amúgy itthon mosok, főzök, takarítok, vásárolok, és mindent megcsinálok természetesen amire megkérnek. Vissza szerettem volna menni külföldre melózni, 3 hónapot laktam kint meló nélkül, sehova nem vettek fel, pedig megy a nyelv és kis tapasztalatom is van. Minden alkalmat megragadtam, minden állásinterjúra elmentem, felkészültem, egyszerű szobalány szerettem volna lenni, de senkinek nem kellettem... képzelheted hogy érzem magam. Túl fiatal vagyok azt mondták. :/
Most hazaköltöztem és a munkaügyi kp.-on keresztül megyek tanfolyamra, több mint a semmi.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!