Mondhatnám hogy szöges ellentéte a nő a férfinak. Akkor miért lenne szőrös??
2013. febr. 24. 04:08
12/19 Theodorik84 válasza:
Tudod a szőrösség a férfihormonnak köszönhetően nő (a férfiakban is vannak női hormonok), nem hiába tartják a szőrt férfiasnak....
2013. febr. 24. 09:50
13/19 anonim válasza:
Az ókori Egyiptomban az emberek festették a tenyerüket. Az őskorban a nőideál az volt, amit ma kórosan túlsúlyosnak nevezünk. Egyes afrikai törzsek férfijai óriási csontokat hordanak a fülükben. A "civilizált" országok nőideálja a szőrtelen.
Mi a különbség?
Nem sok. A festett tenyerű ember nem szebb semmivel sem, mint a szőrtelen, az ókori egyiptomiaknak mégis jobban tetszett. Mi ezzel pont fordítva lennénk. Egyiknek ez a megszokott, másiknak az.
Divathóbortok jönnek, mennek. A '90-es évek végén minden nő vastagtalpú cipőben járt, és aki nem, az tiszta ciki volt. Ma senki sem jár ilyenben, aki mégis, az tiszta ciki.
Minden csak divat kérdése.
2013. febr. 25. 11:49
14/19 anonim válasza:
ezen én is sokat gondolkoztam. és manapság inkább talán már a többi nő miatt szőrtelenítünk. meg magunk miatt. én pl ha 2 hétig nem epilálom a lábam, akkor már zavar, hogy hogy néz ki. és ha mondjuk nyáron szőrös lábbal mászkálnék, azon járna az agyam, hogy mit gondolhat a többi ember, és nagyon zavarna. (amúgy már nagyon unom, hogy hetente epilálnom "kell")
2013. márc. 1. 22:29
15/19 anonim válasza:
Akkor járj szőrösen, kérdező, mit zavar az téged, hogy más szőrtelenít?
2013. márc. 1. 22:52
16/19 anonim válasza:
Neked úgyis hiába is magyarázzuk, mi is az a nőiesség.
Ha nem vagy képes felfogni, miért szebb egy nő szőrtelenül, akkor így jártál.
De stílussal, jó ízléssel kapcsolatos dolgokban ne adj tanácsot senkinek, mert kiröhögnek.
2013. márc. 1. 22:53
17/19 A kérdező kommentje:
Egem nem zavar, hogy más szőrtelenít. Rögtön ítélkezni kell, ugye? Én csak kíváncsi voltam miért alakult ez így ki és mi a véleményetek.
2013. márc. 2. 10:09
18/19 anonim válasza:
Én is, és a párom is szőrtelenítünk. Nekünk így jobban tetszik.
2013. márc. 3. 10:14
19/19 anonim válasza:
Jó, te csak nyugodtan kérdezz meg egy szőrösséget pártoló nőt a divatról, jó ízlésről, én nem teszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!