Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért állítják be a prostituál...

Miért állítják be a prostituáltakat, szegény, megbotlott nőknek, akik csak a megélhetésért "dolgoznak"?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy ezek a nők úgy általában nem értenek semmihez,nem tanultak,nincs életcéljuk, és mivel ők is tudják (legfeljebb maguknak sem vallják be), hogy semmire sem jók elmennek "dolgozni".

Ha tényleg csak azért árulnák a testüket,mert rossz anyagi krülmények között élnek,akkor miért nem állnak meg egy bizonyos bevételnél. Ugyanis a legtöbb prosti háznál van -és leszámítva azt a kisebbséget akiket egy férfi az utcára kényszerít-saját maguk döntik el kit fogadnak,mikor és mennyi ideig. Ha ez nekik tényleg olyan rossz élet,akkor miért nem látni olyat,aki havi 100 ezernél megáll és azt mondja,oké most már betudom fizetni a csekkeket,tudok enni,ruhát venni stb. Ehhez képest havi 300-400 ezret megkeresik (ugye nagyon sokan még ennél többet is). Mert ha mondjuk egy átlagos ár 10 ezer és átlagban minden napra jut 1,akkor az egy hónapban 300 ezer (és persze van amikor napi 5-6 ember jön).

Én szerintem nem kéne őket sajnálni,míg más ember örülne az 1000 ft-os órabérnek,ők 10 ezres órabérben vannak és még akkor is legtöbbje csak fekszik az ágyban mint egy kivágott fa és ha meg kell mozdulnia,akkor meg húzza a száját.

2013. febr. 23. 13:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Én is prostituált vagyok. Én azért lettem az mert csak 10 osztályom van -> tanulni kellett volna és nem rögtön f.szt sz.pni!

Erkölcsileg NULLÁK vagytok!

A legjobb védekezés a támadás, ugye?!

Erre a szituációra tökéletesen illik,hogy: "Ne állj le h.lyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"

Szánalmasok vagytok! Ezért tart itt az ország, mert tele van ilyen degenerált, erkölcstelen, hulladékokkal!

2013. febr. 27. 23:10
 32/38 anonim ***** válasza:
70%

"Ezért tart itt az ország, mert tele van ilyen degenerált, erkölcstelen, hulladékokkal!"

Sajnos tényleg, kezdve veled.

2013. febr. 27. 23:49
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
vagy anyáddal...biztos azért véded ennyire ezeket a senkiket :D vagy lehet h pont te vagy az aki pénzért szop?:D
2013. febr. 28. 00:00
 34/38 anonim ***** válasza:
52%
Vagy talán 100-nál több az IQ-m, és nem ítélkezem emberek felett látatlanul.
2013. febr. 28. 00:53
 35/38 anonim ***** válasza:
33-mas válaszoló már nem tud mivel érvelni, ezért szidja az anyánkat :D
2013. febr. 28. 10:57
 36/38 rajcziz ***** válasza:

Szerinted, amit te csinálsz, az erkölcsös? Anyázol, jókívánságokkal látsz el bennünket és gyermekeinket.

Ugyan semmiféle nevet nem vállaltál fel, de gondolom, te vagy az, aki megölné az összes prostituáltat. Az erkölcsös lépés lenne?

Ugyanakkor nem látok semmiféle erkölcstelenséget abban, hogy nem ítélek el valakit a "munkája" miatt.

2013. febr. 28. 19:09
 37/38 anonim ***** válasza:
Rajcziz: ne is törődj ezzel a válaszolóval, csak provokálni akar, ismét egy unatkozó munkanélkülivel van dolgunk gyanítom :) azt a bizonyos jókívánságát a gyerekeinknek töröltettem és ezt az utolsó beszólását is bejelentettem már. Művelt, értelmes ember ilyeneket nem ír... és az még 1 dolog, hogy ennyire rühelli a prostituáltakat, de ott árulta el magát, mikor már a mi édesanyáink se tetszettek neki. Lehet, hogy ő is egy a sok fazon közül, akinek sosem jutott egy nő sem és mikor utolsó kétségbeesésében már "szakemberhez" fordult, az is inkább elutasította, mert annyira gnóm szegény, hogy semmi pénzt nem ér vele 1 óra :D
2013. febr. 28. 21:16
 38/38 anonim válasza:

Kedves 31-es válaszoló!!!

Szerintem azért tovább kellett volna olvasni, azt írtam hogy ha lesz pénz akkor tovább tanulok. Habár szerintem én a 10 osztályommal értelmesebb vagyok mint Te. Tanultam volna ha lett volna rá pénz. De mivel nem volt, így abba hagytam. De nem sokára abbahagyom ezt a munkát és lehet h sokkal jobb életem lesz mint neked. Ne ítélkezz senki felett mert nem ismered a múltját, és nem tudhatod h a te lányod, lánytestvéred vagy más nő rokonod nem-e kényszerül majd erre a munkára valamikor.

2013. márc. 10. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!