Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért állítják be a prostituál...

Miért állítják be a prostituáltakat, szegény, megbotlott nőknek, akik csak a megélhetésért "dolgoznak"?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy ezek a nők úgy általában nem értenek semmihez,nem tanultak,nincs életcéljuk, és mivel ők is tudják (legfeljebb maguknak sem vallják be), hogy semmire sem jók elmennek "dolgozni".

Ha tényleg csak azért árulnák a testüket,mert rossz anyagi krülmények között élnek,akkor miért nem állnak meg egy bizonyos bevételnél. Ugyanis a legtöbb prosti háznál van -és leszámítva azt a kisebbséget akiket egy férfi az utcára kényszerít-saját maguk döntik el kit fogadnak,mikor és mennyi ideig. Ha ez nekik tényleg olyan rossz élet,akkor miért nem látni olyat,aki havi 100 ezernél megáll és azt mondja,oké most már betudom fizetni a csekkeket,tudok enni,ruhát venni stb. Ehhez képest havi 300-400 ezret megkeresik (ugye nagyon sokan még ennél többet is). Mert ha mondjuk egy átlagos ár 10 ezer és átlagban minden napra jut 1,akkor az egy hónapban 300 ezer (és persze van amikor napi 5-6 ember jön).

Én szerintem nem kéne őket sajnálni,míg más ember örülne az 1000 ft-os órabérnek,ők 10 ezres órabérben vannak és még akkor is legtöbbje csak fekszik az ágyban mint egy kivágott fa és ha meg kell mozdulnia,akkor meg húzza a száját.

2013. febr. 23. 13:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Mond csak hány k*rválkodó nő helyzetét ismered, hogy ilyen fellengzősen ki mered jelenteni, hogy biztos lenne más megoldás is, csak ők egyszerűen lusták és buták!
2013. febr. 24. 18:55
 22/38 anonim ***** válasza:
71%

Máté 7:1

"Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek! Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre. Előbb vedd ki a gerendát saját szemedből, és akkor hozzáláthatsz ahhoz, hogy kivedd a szálkát embertársad szeméből!"

2013. febr. 24. 18:59
 23/38 anonim ***** válasza:

Hát 19-es Te nyertél, egy diplomás emberrel nem lehet vitatkozni, amit az mond az úgy is van, még akkor is, ha az írásmódján is látszik, hogy a 8 általános se nagyon van meg :) mondhatsz bármit, hogy miféle végzettséged van, elvégre ez egy anonim oldal, mindenki azt állít magáról, amit akar. Pl honnan tudod, hogy én nem egy 3 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező orvostanhallgató vagyok? :)

Mind1, veled felesleges vitatkozni, nem is fogok többé. Hiszen szerinted itt mindenki hülye, csak Te nem...

2013. febr. 24. 19:23
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Senkiről sem állítottam, hogy nincs diplomája.

Azért magyar-történelem szakos tanárként, nem gondolnám, hogy annyira rossz az írásom;)

De aki nem tud semmit, azt támad, hát hajrá ;)

A véleményem ettől nem változik, aki prosti, nem érdemli meg, hogy éljen.

Vagy talán ti is azok vagytok?

2013. febr. 24. 19:31
 25/38 rajcziz ***** válasza:
54%

Tehát ha jól értem, te az erkölcstelenség ellen gyilkossággal, mégpedig tömeggyilkossággal harcolnál, mert az olyan erkölcsös.

Az élethez mindenkinek joga van, akármilyen életet él. A javulásra kell lehetőséget adnunk, nem a halálra. Mi legyen nekünk szent, ha nem az emberi élet?

2013. febr. 24. 20:04
 26/38 anonim ***** válasza:
36%
A hozzád hasonló embereknek köszönheti a világ a 731-es körzetet, Mengelét és az ukrán éhínséget is. És Te még dicsekedsz is azzal, hogy egy szadista állat vagy? És tanár is egyszerre? Jóságos ég! Ilyen elmebetegek tanítják gyermekeinket? Belegondolni is rémes... nem csodálkoznék, ha a valóságban prostikat rabolnál és kínoznál halálra, tipikusan az ilyen idiótákra jellemző. Fúj... eddig is tudtam, hogy egy egyáltalán nem biztonságos világban élünk, de sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen mészárossal fogok vitatkozni egy fórumon. Szerencse, hogy anonim, különben engem is agyon kínoznál, mert nem étek egyet a hitvallásoddal.
2013. febr. 24. 20:18
 27/38 anonim válasza:
0%

Én is prostituált vagyok. Én azért lettem az mert csak 10 osztályom van azzal sehova nem vesznek fel. De nem ez a lényeg a szüleim betegek és öregek, nincs saját házuk mert elvesztették. :(

Én most azért dolgozom h legyen 1 házam amiben utána már csak rezsit kellene fizetni. Ha havi 100 ezernél megállnék akkor életem végig ezt csinálhatnám. De így remélhetőleg csak 2-3 évig ez idő alatt össze szedek 1 házra valót ahol a szüleim is élhetnek nyugodtan, félre teszek 1 kis pénz h tovább tanulhassak. Ha ez mind megvan akkor végre normális, boldog életet élhetek. :)És nem érdekel ha valaki lenéz mert tudom h miért csinálom.

2013. febr. 27. 12:31
 28/38 anonim ***** válasza:
29%

A r*banckodás erkölcsi kérdés. Színtisztán.

A többi itt felhozott példa viszont nem az.

Még a kifejezések értelmezésével is probléma vna.

Egy kicsit is művelt ember aki idetéved a nagy prosti-védők közé, olykor úgy érzi, hogy félhülyékkel vitatkozik.

Biztos édesanyátok is az volt, hogy így véditek őket....

2013. febr. 27. 14:14
 29/38 rajcziz ***** válasza:
53%
Mert egy kicsit is művelt ember rögtön anyázni kezd, ugye? És gondolom, különbséget tud tenni aközött, ha valaki védi a prostituáltakat és ha valaki nem nézi le őket.
2013. febr. 27. 15:07
 30/38 anonim ***** válasza:
53%

"Egy kicsit is művelt ember aki idetéved a nagy prosti-védők közé, olykor úgy érzi, hogy félhülyékkel vitatkozik.

Biztos édesanyátok is az volt, hogy így véditek őket...."

Igen, pontosan egyetértek veled. Én is azt hiszem, hogy egy fél hülye vagy, jól látod. És ne haragudj már, de az utolsó mondatod az undorító, ezzel bebizonyítottad, hogy emberileg egy nulla vagy, egy senki. Bármelyik prosti, akit úgy lenézel, többet ér nálad! Tudok gratulálni az értelmi szintedhez. Ugyanis egy művelt ember nem ír olyat, amit Te írtál az utolsó mondatodban, Te féreg!

2013. febr. 27. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!