Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm hátbatámadott....

A barátnőm hátbatámadott. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel már 6 éve legjobb barátnők vagyunk, minden titkot megosztunk egymással, a suliban kapott kaját is, mindent meg tudunk egymással beszélni stb,stb..

Elmondtam neki hogy bejön nekem nagyon nagyon egy srác, és mondta hogy segít nekem összejönni vele.. csak hogy egyik nap a suliban kimentünk hógolyózni és finoman szólva rányomult, a suliban is egyfolytában róla beszél miket csinált, folyton nyomul rá.. pedig tudja hogy nekem nagyon bejön, már szóltam neki párszor és mindig mondja hogy renbden, de még mindig nyomul rá.. és a srác aki bejön nekem már kezd a barátnőmre is nyomulni, pedig sráccal is nagyon jóba vagyok.. mit csináljak a barátnőmmel ha ennyire nem tartja tiszteletben hogy nekem mi fontos, és hogy mit szeretnék, és tudja hogy bejön nekem és ezek ellenére is nyomul rá? :(

2013. febr. 23. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen "barátnőm".

És ugyanezt csinálta. Nekem megtetszett egy adott fiú és ő rányomult. Ott csesztem el, hogy elnéztem neki, ha így történt, akkor így történt alapon. De aztán szépen lassan kiderültek dolgok róla...

Valószínűleg össze fognak jönni, ne mutasd ki a fájdalmad, lépj tovább, és próbáld minimálisra csökkenteni velük a "kontaktot".

2013. febr. 23. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak egyet mondj meg: hogy jön az ide, hogy kapott kaját a suliban? :D

Na de hogy ne mondjátok, hogy offolok, az ilyen barátnő nem barátnő, szerintem kérdezz rá nyíltan, hogy miért csinálja ezt.

2013. febr. 23. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem baratno.
2013. febr. 23. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
12.32, úgy érti hogy a suliban kapott kaját is megosztották.. mindent. :D
2013. febr. 23. 12:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket, és igen úgy értettem a kajással hogy még azt is megosztottuk annyira jóba vagyunk.. elég nehéz lesz csökkenteni a "kontaktot" mivel a barátnőmmel már vagy 6 éve nagyon jóba vagyunk..

rákérdeztem és elvileg azért nyomul rá, mert neki is bejön de nem merte nekem mondani és ezért inkább rányomul.. nem is érdekli nekem mi fontos. :(

2013. febr. 23. 13:15
 6/8 anonim válasza:
Szerintem hogy ha ő nem foglalkozik veled,és ha van még esélyed a fiúnál akkor te se foglalkozz a barátnőddel,hogy ő is észre vegye hogy milyen rossz érzés neked ez az egész!!
2013. febr. 24. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagyis elmondani nem merte neked, hogy neki is tetszik, de ahhoz volt mersze, hogy hátba támadjon. Az ilyen nem barátnő!
2013. febr. 24. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két ilyen "ismerősöm" is volt, egyikükkel naivabb életem két évében voltam legjobb barátnő (a mai napig is folyton nyomul arra, akihez nekem bármi közöm van/lehet, pedig már a "kontaktot" 6-7 éve nem tartjuk normálisan). A másikukkal 3 évig laktam együtt az egyetemi éveim alatt, ő a sima barátokra is kiterjesztette ezt a szokását: ergo, szó szerint igyekezett a baráti körömben szereplőket kisajátítani, engem meg kiszorítani a körből. Az ilyesmit másként megoldani nem lehet, mint hogy az ember félreáll... és erősnek mutatja magát. Nehéz a megszokásból fenntartott barátságokból kiszállni, de itt a "megszokáson" van a hangsúly. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a tietek tényleg nem barátság! Főleg, hogy azt mondod, már szóltál neki, hogy zavar a rámenőssége.

23/L

2013. febr. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!