Hogyan kezeljem, ha a párom családja nagyon kedves velem, az enyém azonban elég visszautasító vele?
A pàromnak csodás családja van: mindenki szereti ès tàmogatja egymást, állandó jóhangulat ès béke van náluk. A szülei írtó kedvesek, azz anyukája szinte lànyakènt kezel engem, ruhákat vesz nekem és hasonlók, az apukája segít a nyelvtanulásban, a tesója is ngyon jófej.
Az én családom ennek az ellenkezője: mindenki rosszindulatú, durva és állandó depressziós légkör uralkodik. A párommal személyszerint nincs bajuk, de nálunk senkit nem látnak szívesen, így őt sem. Nem magyon lehetünk nálunk, nem aludhatunk ott, mert "zavarunk", ezért jóformán mindig a pároméknál vagyunk.
Annyira szégyellem ezt és olyan rosszul esik, főleg, mert ő is tudja, étzi, hogy nem örülnek, ha ott vagyunk. Senki nem szól hozzá semmit....
17.01-es saját a tapasztalat??:)
Az én anyósommal és az ex anyósommal is barátnői viszonyban vagyunk/voltunk!
Kérdező!
Nagyon nem tudsz mit tenni,max. annyi,hogy elmagyarázod,hogy nem a személyével van gond,hanem a családod ilyen.
Tanuljatok meg ezzel együtt élni.
Van ilyen sok helyen.Ne erőltesd,csak annyit legyetek nálatok,amennyit nagyon kell.
A párod családjának pedig viszonozd a kedvességüket.
Szeresd a fiukat!
Tiszteld a szüleit!Segits ha ott vagy,amiben tudsz!
ma 17:01-es: anyósommal még ma is igy állunk egymáshoz, pedig több mint 10 éves házasok vagyunk a fiával...
Szóval ne általánosits és ne akard a kerdezöt elkeseriteni..
Egyszerüen vegyétek tudomásul, hogy a két család nem egyforma, van, aki nehezen viseli el, ha mások is ott vannak.
Elmondtam már neki, hogy nem vele van bajuk, de ezt ki hiszi el, ha mimdig kelletlenül fogadják? Vagy mit gondolhatnak a szülei, hogy mindig csak náluk vagyunk?
Már ott tartunk, hogy ò mondja, hogy ne is legyünk nàlunk, mert feszűlten érzi magát... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!