Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
9.-es lány vagyok, és szeretnék "összehaverkodni" az irodalomtanárnőmmel (nem öreg). Érettebb vagyok a többieknél, érzékeny vagyok és mások az ilyet művészléleknek hívják, nyitott is vagyok ezekre, többek között az irodalomra is, de szükségem van egy érettebb valakire akivel beszélhetek, mert gyakran érzem magam úgy hogy senki sem ért meg a természetemből adódóan. Ha az egész barátságban a tanárom is benne lenne akkor elhagynék minden formális dolgot, a tanár-diák viszont, teljesen egyenlőnek kezelném magammal, én egyenes és őszinte vagyok, meg is mondanám neki. Elhívjam? Az elhívással együtt elmondanám neki ezeket a szándékaimat, ha visszautasítana kicsit letörnék, de akkor azontúl csak a tanáromnak kezelném. Mit gondoltok erről?
2013. febr. 22. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elég laza a tanár,akkor lehetséges,hogy jobb lenne neked,bár én mindig furcsának találtam az ilyesmit.......sosem bírnék személyes dolgokról beszélni egy tanárral,aki tanít engem.....
2013. febr. 22. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha nem a tanároddal akarsz barátkozni, csak magadat égetnéd még jobban. Elég gáz, hogy ilyesmi jut az eszedbe. Az ilyen nem "művészlélek". A tanár elvből nem barátkozhat diákkal. Mit gondolsz, ő ha fiatal akkor is biztos 25-nél több, miből gondolod, hogy egy nálla 10évvel fiatalabbal akarna csevegni?! Mit szólnál, ha egy elsős akarna a barátnőd lenni? Együtt mennétek a Mekibe?!
2013. febr. 22. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
de én a tanáraimat nem tanárnak látom hanem embernek vagyis az hogy mit gondolok róluk, nem befolyásolja hogy tanárok
2013. febr. 22. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
De ők téged nem embernek, hanem tanítványnak látnak, egynek a sokból. Miután hazamennek nem azon gondolkodnak, hogy milyen hozzászólásaid voltak az órán. Eszükbe sem jutsz!
2013. febr. 22. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nem tudhatod
2013. febr. 22. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, én jártam jópár pedagógia-pszichológia órára, tisztában vagyok a tanárok értékrendjével, kötelességeivel. Nálunk is voltak ilyen felvetett problémák, hogy mit tennénk, ha ez és az a tanítvány a bizalmával tisztelne meg? Elárulom, a barátkozás egy tanárnak sem jutna eszébe:) Ez az ő munkája, nem haverkodni akar a tizenévesekkel, hanem hozzájárulni a fejlődésükhöz. De nem privát viszonyok kialakításával.
2013. febr. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!