Legjobb barátnő? Kérlek normális válaszokat adjatok.
Nem tudom, hogy miért de úgy érzem hogy a legjobb barátnőm elhanyagol. Neki van barátja nekem nincs. És most már érzem
hogy nem úgy viszonyulunk egymáshoz mint régen. Csak azt sajnálnám nagyon hogy azt a bő 8 évet megszakítom. Sőt valamikor úgy érzem hogy jobb lenne nélküle a világ. Nagyon sajnálom de én ezt nem tudom tovább bírni.:|Mostanában sokkal jobban elvagyok a fiúkkal mint vele, de még az esik tőle nagyon rosszul, hogy hazudok nekem meg piszkál más személyekkel. El se merem neki mondani hogy tetszik valaki.:| És most már olyan nagyon megromlott a barátságunk hogy le szokott "köcsögözni", amit nem értek,hogy miért. Engem ez nagyon bánt.
ne foglalkozz vele.
annyi más ember van, ne pazarold ilyenekre az időd
Ne legyél buta!
Ő leköcsögözhet, Te meg nem szeretnéd megbántani? Egyszerűen ignoráld őt. Majd szépen rájön, hogy nem foglalkozol vele,mert nem érdekelnek Téged a dolgai, aztán elkopik ez a "barátság" gyorsan.
jajj én is ezt csináltam csomó ideig mint te, hogy 'nem akarom megbántani', tök sok dolgot megtettem a 'barátaimnak' ők meg szartak a fejemre amikor kellettek volna.
hidd el, sokkal egyszerűbb ha nem foglalkozol velük/vele.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!