Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van sztorid idegesítő, vagy...

Van sztorid idegesítő, vagy bunkó, neveletlen vendégről?

Figyelt kérdés

Olyanokra értem, mint pl:

Anyumhoz régebben járt egy hapsi, anyum egyik sima barátja. Mindíg megjegyezte, hogy mennyi finom italunk van (dísz, meg amiket kaptak anyumék) és szívesen megkóstolná. Anyum jószívű, így adott neki, aztán ezt még párszor eljátszotta (volt h részegen ment haza mert lehúzta az egész üveget), aztán anyum úgy döntött, hogy beszünteti a házi kocsmát. Elküldte jó messzire amikor megint jönni akart, persze ő volt megsértődve.

A másik azok rokonék. Beállítanak csak úgy délelőtt, nálunk ebédelnek, este éjfél fele meg úgy kell őket elzavarni, könyörögni kell nekik, hogy menjenek el, mert holnap munkanap, meló, suli stb.

Az ő szokásuk az, hogy mindent, de szó szerint MINDENT végignéznek, turkálnak a cuccaink között.

Nektek vannak tapasztalataitok idegesítő, bunkó vendégekről? Vagy olyanról, aki túlfeszítette a húrt nálatok?

2013. febr. 21. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

1.Van egy barátnőm és amikor járt hozzám mindig megjegyezte, hogy jajj milyen finom illatok vannak itt, meg ha ettünk akkor kinézte a szánkból a kaját. De ha hozzájuk mentem még megsem kínált. Meg hülye szövege volt amivel beégetett haverok előtt.

2.Volt nekünk egy egészséges tejbe való gomba, amit mamám adott egy majdnem szomszéd nyanyának. Amikor mondtam hogy hogy kell gondozni a gombácskát, hogy ne haljanak meg meg hogy hogy fürdesse meg, akkor leszólt hogy 'fogjam be a szám, mert neki ne magyarázzak'...a jó édes qva anyját, montis felidegesít!!! Én hoztam a gombát, én vettem és én tanítottam meg mamámnak a gondozását.

2013. febr. 21. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Beállított a rokonunk, és közölte hogy adjál már enni mert éhenhalok. Akkor fejeztük be éppen a főzést. Megette majd közölte hogy sz@r volt. Mondtam neki hogy örüljön hogy egyáltalán kapott enni.
2013. febr. 21. 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:

"Megette majd közölte hogy sz@r volt."

És miért nem dobtátok ki? Én tuti felhúztam volna magam annyira, hogy kidobtam volna, aztán menjen étterembe, ott jobbat főznek, vagy főzzön magának.

2013. febr. 21. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ó elzavartam ne aggódj. Amúgy is egy nagyon áskálódó gonosz rokonról van szó, engem meg nem kell félteni ha arról van szó hogy a családom védelmére kell kelnem.
2013. febr. 21. 22:05
 5/5 anonim válasza:
Esos nap volt epp nyaraltunk Batonon. Reggel arra ebredtunk,hogy valaki ordibal a keritesnel. Kimentunk pizsamaban megnezni hogy mi van ..apam egyik volt kollegaja es haverja volt akit amugy delutan 5-re vartunk volna nm reggel 7-re es hozta a kedves csaladjat amirol nem volt szo..3 hisztis 4eves akikre nekem kellett termeszetesen vigyazni. Es delutan mentek vegre el.
2013. febr. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!