Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te nem vagy kétségbe esve a...

Te nem vagy kétségbe esve a kilátástalan anyagiak miatt? Hogyan jusson az ember egyről a kettőre?

Figyelt kérdés
Neked milyen jövőbeni terved van arra, hogy "vidd valamire", vagy kikeveredj a jelenlegi slamasztikábol? Van akinek már sikerült puszta elhatározással és kitartással kimászni egy mély /anyagi/ gödörből? Jo volna pozitív történetekből egy kis erőt meríteni.
2013. febr. 19. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugdijas vagyok, persze nem a sok százezres kategóriából, mint amit a volt kommunista vezetők kapnak. Egyszerű közalkalmazott voltam egyetemen (de nem tanárként). Össze akart dőlni a tető, felvettem hiteleket. Fizetem, de se fűtésre, se ennivalóra nincs már pénzem. Ha a barátok, rokonok nem segítenek, már rég megfagytam volna. Eladni nem lehet, mert még a jó házakra sincs vevő. Önkormányzat szerint harapjak a téglafalból, vagyis forduljak fel, minek él az, aki már elmúlt 60 éves. Azt hiszik némely bűnözők, hogy a nyugdijasoktól van még mit elvenni (OECD), hol élnek ezek? Hogy nem Magyarországon, az biztos. Van egy régi számítógépem és neten, ennyi a "hatalmas vagyonom". A helyzet kilátástalan.
2013. febr. 20. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:

"Magyarország messze van Európától"

Az a baj velünk magyarokkal,hogy a nyugathoz hasonlítjuk az országot! Fölösleges és tök értelmetlen. Svájc, Norvégia,USA,Kanada? Igen ők közel sem szenvedtek el annyi veszteséget a 2 VH-ban mint mi, nem romboltál le az országot, nem volt forradalom. Nézzük meg a keleti szomszédokat, a tehénszaros főutcákat, a szegényeket akik a földeken dolgoznak hajnaltól estig, mert abból élnek. Ilyen is van.

2013. febr. 21. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!