Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mihez lehet kezdeni egy...

Mihez lehet kezdeni egy "kattogó" emberrel? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy jó haverom, itt lakik a szomszédban. Egész hétvégén bulizott, és elmondása szerint speed-et fogyasztott. Hajnalban keveredett haza, és a párja átjött, hogy figyeljek már oda rá, mert kattog az anyag után. Át is mentem, de a fél lakás szét van verve, minden felborítva. A srác érzelmi állapota nagyon labilis, 5 percet kiabál, 5 percet sír, aztán 5 percig nyugodt, és olyankor el is felejti, hogy mit művelt. Persze, mikor rádöbben, hogy ő verte szét a lakást, megint jön a sírásroham, és kezdődik az egész előlről.

Most eljöttem, mert már kicsit féltem tőle, bár a párja szerint embert nem szokott ütni. Viszont a csajnak se akarok rosszat, valahogy le kéne nyugtatnom... Elaludni nem tud, ez a speed utóhatása (láttam már ilyet, aki nem tudott elaludni, de hogy valaki ennyire vad legyen...), én meg egyszerűen megszólalni se merek. Nem tudom, mivel nyugtathatnám meg, és mi az, amivel felidegesítem.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérlek, adjatok tanácsokat! Rendőrséget nem szeretnék...

2013. febr. 18. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne véletlenül orvost hívni?????
2013. febr. 18. 12:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Az orvosnak nem kötelessége feljelenteni hivatalból a drogosokat?
2013. febr. 18. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Most úgy hallom, hogy lehiggadt vagy elaludt, de nem megyek át hozzá, mert ha fölébresztem, akkor megint előlről kezdi az egészet.
2013. febr. 18. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elölről kezdené az egészet akkor az azt jelentené, hogy nagyon nincs jó. Ilyenkor nem ártana valakinek mellette lenni amíg ki nem tisztul teljesen. Fogalmam sincs hogy a kórház hivatalból kiértesíti-e a rendőrséget, de ha valakinek az élete,egészsége ezen múlik, akkor nincs idő ilyenen gondolkodni. Mi van akkor ha leáll a légzése vagy szívritmus zavar lép fel? Egy kórházban azonnal tudnak cselekedni, de otthon nincs erre lehetőség.
2013. febr. 18. 12:26
 5/6 anonim válasza:
Legközelebb ilyen esetre tartsatok otthon egy kis zöldet ami lehozza.
2013. febr. 18. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi lett a haverral?
2013. febr. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!