Hogyan lehetne újra megszeretni egy népet?
Az erdélyiekről lenne szó. Én nagyon bírtam őket, több Erdélyből származó barátom, ismerősöm van és nagyon jó emberek, itt élnek hosszú évek óta. De tavaly kint voltam egy diáktáborban és annyira rossz társaságba kerültem, hogy nem tudok jó szívvel visszagondolni rájuk. Annyira zárkózottak és barátságtalanok voltak (ők már azelőtt is ismerték egymást a táborból) hogy sehogy sem tudtam velük kijönni, pedig életre szóló barátságokat reméltem.
Tudom hogy nem szabad általánosítani, de nem tudtam még fél év elteltével sem túltenni magam rajta, mert tényleg annyira szörnyűek voltak a körülmények. (Magára az életkörülményekre sincsenek szavak, de ilyen van itthon is). Csalódtam az emberekben :S
Hogyan szeressem meg Erdélyt újra és az ott élő embereket? Esetleg tudtok valami levelező oldalt, ahol tudnék barátkozni velük vagy valami kedves történetet? Nem szeretnék így érezni, mert nem jó ez így nekem se.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!