Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó hülyíteni a népet?...

Miért jó hülyíteni a népet? Csak engem idegesít ez?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van nem is kevés tök ismert ember, aki köztudottan meleg, csak a nagymama-korosztályt lehet etetni esetleg, és mégis egyfolytában nyomatják orrba-szájba a sajtóban, mikor hol kivel, mármint csajszival persze. Csak a poén az, hogy csajszit közelről életében nem látott.

Hadd ne mondjak neveket, de olyan undorító. Nem azt mondom, hogy erről kell cikkeket írni, de ez a nagyon feltűnő színészkedés és álcázás már olyan qquu visszataszító. Akkor inkább ne írjanak semmit.

(Nekem volt egy meleg srác haverom még gimis koromból, akiből ismertebb ember lett, és ő mesélte, hogy kifejezetten egész cikkeket írogat a sajtóosztály amiket leadnak újságoknak, hogy etessék a népet, mert az igazság furcsa lenne, de olyan szintig, hogy azt is mesélte, az állítólagos mennyasszonyát akkor a fotózáson látta először, merthogy gyönyörű képeket készítettek a cikkhez, de én neki is mondtam, undorító).

Azt mondják, ebben az országban, mégha köztudott is valakiről, akkor is erőszakkal fenn kell tartani a látszatot, mert olyan mértékű az intolerancia. Valóban ennyire hülyék lennénk?

Engem ez nagyon idegesít. Őszintén, pl. miért lenne kisebb színész vagy kevésbé jó élsportoló, ha nem tukmálnának rá mindenféle idióta álbarátnős storykat? Eszméletlen.

2009. júl. 2. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos így működik a bulvár, és a primitív embereket be is lehet etetni.
2009. júl. 2. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát te, én sajnos azt látom, hogy még az értelmesebbnek tartottak nagyobb részét is simán lehet etetni.
2009. júl. 2. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Most miért olyan nagy dolog ez? Engem speciál nem érdekel mint mondanak az úkságokban. Úgyis tudom, hogy ezek hazugságok. Én ilyen meleg vagy nem meleg dologgal nem is foglalkozok.
2009. júl. 2. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Másrészt az is bulvár lenne, ha ilyen esetben pont az igazságot teregetné ki, hiszen az nagyobb cirkusz lenne. Úgyhogy itt valami dupla csavar van.
2009. júl. 2. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Nyugi, én se azt tartom információforrásnak, csak tudod amikor kedves családomtól, anyáméktól meg tudom is én, azért elég széles és eléggé etethető rétegektől ezt hallom, a plafonon vagyok. Az a helyzet, hogy a realitást pedig nagyon szűk réteg tudja.

Nem akarok én se turkálni az ő életében, de undorítónak tartom ezt a képmutatást és a nép szándékos hülyítését. ezért vagyok kibukva.

2009. júl. 2. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

engem is rohadtul idegesít a tömegbutítás. rengeteg vitám volt ezzel kapcsolatban itt is.

az agymosottak, természetesen engem hülyéznek le, pontozzák le 0%ra a válaszomat, és még sorolhatnám.

2009. júl. 3. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:

14:27

Na igen, tök igazad van ........

Itt is aki netán értelmesen megszólal, tegyük fel még ért is a témához, rendszerint lehurrogásra kerül, aki meg valami idiótaságot képes csak magából kipréselni, azt nagyra értékelik. Ezt már sok kérdésnél megfigyeltem.

2009. júl. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!