Mit szólnátok, ha a 17 éves lányok bejelentené, hogy összejött egy 30 éves férfival?
Pár hét és jó eséllyel úgyis szakítanak, vagy a korkülönbség miatt, vagy a 22-es agyszintű emberek támadásai, beszólásai miatt. A szülőnek felesleges ezért rontani a kapcsolatát a gyerekével.
Ott van még a minimális esély, hogy tartós kapcsolat alakul ki, netán egy életre szóló.
Akkor meg főleg rossz döntés a tiltás.
/Tizenhat évesen ismerkedett meg későbbi férjével, Bogdán Csabával, miközben turnéjához keresett zenészeket. A közöttük lévő 16 év korkülönbség miatt eleinte Szandi édesapja nem nézte jó szemmel kapcsolatukat. Szandi 1996-ban Csabához költözött, majd 1999-ben összeházasodtak. Három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba./
Először is örülnék, hogy van olyan jó kapcsolatom a lányommal, hogy még ezt is elmeri mondani nekem, annak ellenére, hogy tudja, a legtöbb szülő lehidalna egy ilyen kijelentéstől.
Másrészről az embert nem a kor, hanem a tapasztalatok teszik éretté. Lehet valaki 17 évesen érettebb, mint egy 30 éves, ezt én magam is tapasztaltam a saját bőrömön.
Harmadrészről a legnagyobb hülyeség ilyenkor azzal védekezni, hogy a lányom még kiskorú (Fiatalkorú...). Miért, ha a 18. szülinapján jelentené be, akkor gratulálnál neki vagy mi?
Illetőleg én is csak azt tudom mondani, amit előttem már korábban, szexelni egy 17 évessel is fog, ennélfogva semmi értelme jobban félteni egy 30 évestől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!