Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Először is sziasztok vagy jó napot vagy éppen kihez mi illik.

Először is azzal kezdeném hogy: önbizalomhiányos vagyok komlexusokkal küzdök(rondának tartom magam hülyének,tehetségtelennek stb) Okosnak talán annak kéne tartanom magam mert tavaly 7.ben is kitűnő lettem 4 dícsérettel(töri,fizika,biosz,föci)meg 6.ban is bár nem mondanám hogy stréber lennék mivel jó ha előveszem a könyvet. Rondának azért érzem magam mert van egy pár fiú osztálytársam azok meg állandóan lerondázznak.

Azt érzem kövér vagyok pedig normális a BMI-m(166 cm 56 kg) De a fő gondom az osztálytársakkal van. Ma is piszkáltak mint kb mindennap(szóban, cseszegetnek, megjegyzést tesznek rám ahogyan kinézek) De ez már vagy minimum 2.óta megy de jobban felsőben kezdtem el ezt érezni. Fiúkban nem nagyon bízok(családi történet nem mesélném el). Barátaim is igazán 1 ember van akit annak bírok tekinteni. Így szinte kínokat élek át nap mint nap és számolom az időt a ballagásig, de amilyen peches vagyok úgyis rossz osztályt fogok ki 9.ben Hozzá tenném kissé érzékeny típus vagyok(értelmezd úgy hogy: ha a tanár mondja nem legyek ennyire érzékeny ezen elsírom magam), de ezzel nem azt mondom hogy nem szólok vissza ha piszkálnak(vagyis akkor szólok vissza ha nagyon de legtöbbször tűröm). Mivel felvételi lesz idén így elkéne dönteni hova megyek ezt se tudom mert a tanárok gimit mondanak anya közgázt(mivel szerinte egy közgáz érettségivel könnyebben lehet elhelyezkedni mint gimivel) én meg nem tudom mi érdekel enegem bár lehet hogy gimi jobb lenne nekem de szerintem nem vennének fel sehova.

Előre is köszi a válaszokat 14/L

2009. szept. 7. 14:43
 1/4 anonim válasza:

Na!

Szerintem a gimit válaszd!Én 6 osztályosba felvételiztem, és hát közel sem volt 4 dícséretem , és a felvételit elég jól megírtam, és egy tök klassz gimiben vagyok bennt! Gimiben hidd el hogy a fiúk ennél érettebbek lesznek.

Nekem is volt általánosban egy fiú az osztályomból aki azt mondta hogy jajj, de visszataszítóan csúnya vagyok, én erre ezt mondtam: még szerencse hogy te vagy olyan ronda hogy ne akarjalak lesmárolni :) Erre befogta a száját.!

Hidd el hogy felvesznek, hogyha 4 dicséreted van! Biztos hogy szép vagy! TUTI! Én is egyfolytába ha tükörbe nézek azt mondom magamaról hogy fúj de ronda vagyok. Kicsit pattis az arcom. De mindig így fejezem be a tükör előtti mondatomat: nembaj hogyha ez nem lenne tök szép lennék, és ez meg úgyis elmúlik pár nap múlva :) Ez a kamaszkorral jár -anyu szerint- .

Legyél mindig vidám és mosolyogj sokat! Akkor érezni fogják az emberek a kisugárzásod! És szerinted egy szomorú, lógósorrú embert, vagy egy vidám és mosolygós embert szeretnének a többiek megismerni?

2009. szept. 7. 22:06
 2/4 anonim válasza:
KözG-re én biztos nem mennék. Engem is anno oda akartak küldeni, de mindenki azt mondja, hogy közG-sekkel Dunát lehet rekeszteni. Szóval úgy vagyok vele, hogy csinálj teszteket, vagy nézz állás hirdetéseket a neten, és valami felkelti az érdeklődésedet, abba az irányba mozdulj. Az önbizalom hiányal én azt csináltam anno, hogy naponta egy órát beálltam a tükör elé, és monodgattam magamnak, hogy "szép az orrom, mert nem krumpli, szép az arcom, mert nem vagyok pattanásos, szép a kezem, mert nem ekcémás..." stb. A rossz véleményeket, már bocs, de sz**d le, csak a jót halld meg.
2009. szept. 7. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) oké akkor meggyőzöm anyát hogy gimibe menjek majd:D jelenleg meg elkezdett érdekelni az orvosi szakma de sok fele hajlok még:)
2009. szept. 8. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Mosolygogni meg nem tudok miért, mert nem tudom minek örüljek és az állandó mosolygás engem idegesít:S
2009. szept. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!