Csak engem zavar ennyire, ha a másik nem tud helyesen, normálisan írni?
Számomra olyan zavaró, ha valaki, akivel épp ismerkedek neten, vagy csak beszélgetünk, nem tud helyesen írni :S És itt most nem is arról van szó, hogy kisbetű-nagybetű, fogalmazés, vesszők, stb. hanem az alapszavak.... Nekem rögtön az jön le, hogy egyáltalán nem művelt, még egy kicsit sem, és hogycsak olyan zavaros az egész jelleme, stílusa.
Vagy csak ennyire szőrszálhasogató vagyok? Mert szerintem alap dolog...
Lány vagyok...
Előre is köszi!
Éés igen, még csak 10 perce van ma, de már négyen küldtek el az anyámba! Túlteljesítem magam... :D
Ha a D-Kairó nem tetszik, lehet Róka Di is, a'mmeg biztos egy rapper állat. :D (Olyan, mint a Ricsipí vagy az Ali Dzsí.)
Egyébként a YoutTube egyik felét kérném szépeen. :D (Nem, nem a You-ra gondolok, és nem is a Tube-ra. :D)
"Ha a D-Kairó nem tetszik, lehet Róka Di is, a'mmeg biztos egy rapper állat. :D" Te nagyon hülye vagy :DDDDDDDDDDDDDDDD ...... neeee, kész, szakadok..... :D
Egyébként áruld már el nekem légyszíves, hogy merrefelé laksz. Kíváncsi vagyok, mennyire kicsi ez a világ :) Nem kell konkrét falu/város, nehogy megtámadjon valamelyik moderátor éjjel :D :D (Ne töröljétek a kérdést, légyszi, csak vicc volt :) Egyébként tuti olvassák XD :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!