Csak engem zavar ennyire, ha a másik nem tud helyesen, normálisan írni?
Figyelt kérdés
Számomra olyan zavaró, ha valaki, akivel épp ismerkedek neten, vagy csak beszélgetünk, nem tud helyesen írni :S És itt most nem is arról van szó, hogy kisbetű-nagybetű, fogalmazés, vesszők, stb. hanem az alapszavak.... Nekem rögtön az jön le, hogy egyáltalán nem művelt, még egy kicsit sem, és hogycsak olyan zavaros az egész jelleme, stílusa.
Vagy csak ennyire szőrszálhasogató vagyok? Mert szerintem alap dolog...
Lány vagyok...
Előre is köszi!
2013. febr. 13. 21:59
391/557 Mátranováki Fényevő válasza:
És ha a falunapon lesz koncertjük? (Jó, ha jó banda akkor Nógrádban nem valószínű, bár lehet csak erre a felére nem hívnak egy normálisat se... Szinte. Tényleg. Szinte tényleg.) Oda ingyen beengednek. És akkor voltál is koncerten és pénzt se kaptak! Háh! :P :D
392/557 A kérdező kommentje:
Nézd már, milyen aranyos, lopja a zenét a netről :D :D :D
2013. márc. 6. 23:52
393/557 A kérdező kommentje:
Falunaaaaap? "Ezek" odáig nem süllyednek le, hidd el! :D :D :D Különben is... dupla áron megveszem a Marika néni sütötte fánkot, amiből a polgármesternek lesz pénze, így ki tudja fizetni az együttest.... ;)(mondom, hogy nincs igazad) :P
2013. márc. 6. 23:55
394/557 Mátranováki Fényevő válasza:
Ezen most indokolatlanul hangosat röhögtem... :D
395/557 anonim válasza:
Itt egy rejtvény!Egy szó:)Mi ez? -akiród
396/557 Mátranováki Fényevő válasza:
Cöh... És ha a polgármester is a Marika nénitől vásárolja dupla áron a fánkot, és épp abból a pénzből veszi, amiből Te vetted, és hozzá került? Akkor az körforgásban marad, és nem kerül a zenészekhez. :D
397/557 Mátranováki Fényevő válasza:
D-Kairó! Kairó déli része. :D
399/557 A kérdező kommentje:
Dél-Kairóóóóóó????? Na, menj a fánkoddal a...!!!! :D :D :D
... az egész youtube-ot letöltöm ma, csak azért is!!! :D :D
2013. márc. 7. 00:04
400/557 A kérdező kommentje:
Jó esélyem van rá mondjuk, van még bő 24 órám :D
2013. márc. 7. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!