Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar téged a másik vallása?
Ha valaki keresztény, muszlim, hindu, stb. nem zavar. Az sem, ha valakinek teljesen önálló felfogása van a hitről, úgymond saját vallása van.
Ateista kicsit zavar, de még elfogadom.
Ha valaki szektás v. hasonló pl. hitgyülis, szcientológus, sátánista az marhára zavar. Ilyennel tuti nem jönnék össze. Nem a vallás miatt, szimplán hülyének tartom.
26/F
Én úgy tudom, Jehova tanúi nem jönnek össze más vallásúval, de lehet, hogy tévedek.
Engem nem zavarna a másik vallása, ha nem próbálna meggyőzni engem róla, vagy rám kényszeríteni és esetlegesen később, ha gyerekünk lesz, akkor tudnánk kompromisszumot kötni a nevelésével kapcsolatban.
Egyébként szerintem minden vallásnak valahol közös gyökere van, úgyhogy ha az illető nyitott lenne és nem fanatikus, nem hiszem, hogy bármilyen probléma lenne.
16:25
Az én barátnőm jehova, pedig keresztény vagyok! Mi azt mondtuk a másiknak hogy nem próbáljuk meggyőzni a másikat a véleményünkről és hogy vallásszabadság van, kölcsönösen elfogadjuk a másik nézetét de kitartunk a saját nézeteink mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!