Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ennyire, ha...

Csak engem zavar ennyire, ha a másik nem tud helyesen, normálisan írni?

Figyelt kérdés

Számomra olyan zavaró, ha valaki, akivel épp ismerkedek neten, vagy csak beszélgetünk, nem tud helyesen írni :S És itt most nem is arról van szó, hogy kisbetű-nagybetű, fogalmazés, vesszők, stb. hanem az alapszavak.... Nekem rögtön az jön le, hogy egyáltalán nem művelt, még egy kicsit sem, és hogycsak olyan zavaros az egész jelleme, stílusa.

Vagy csak ennyire szőrszálhasogató vagyok? Mert szerintem alap dolog...

Lány vagyok...

Előre is köszi!

2013. febr. 13. 21:59
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/557 anonim ***** válasza:
Ben afleck-ről van szó? Vagy nem? Most féltékeny vagyok!:D
2013. márc. 4. 21:14
 342/557 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Igen, Ben Affleck. :D Viszont a mellékszereplők közt ott volt Josh Zuckerman (a számítógépfüggő srác :D), aki egy durván alulértékelt színész, nem tudom, van-e összesen 5 filmje, pedig bőven jobb némelyik agyonhajszoltnál. :D

Egyébként nekem tetszett a film a maga módján. :D Kicsit sablonos, néhol kicsit erőltetett, de néhány poénon hangosan felnevettem. :D

Én a lábam miatt voltam fenn úgy fél 4-ig, szóval együtt érzek Veled. :D

2013. márc. 4. 22:32
 343/557 A kérdező kommentje:

Aha, Ben Afleck :P Bezzeg, te nézheted a csajokat a horrorfilmben, én meg csukjam be a szemem, mi?! :D Most inkább nem kényszerítem rátok azt a mondatot, hogy "De hát mondjátok, hogy nem helyes...." :)

Én azt a gépfüggő srácot annyira nem is figyeltem, látszik, hogy nincs nagy hírneve, pedig lehet, hogy ő is befutó lenne :)

Jó, hát azért nem volt olyan rossz a film tényleg :) Az jó rész volt, amikor a papi beült a gép elé, és lebuktatta a srácot, hogy meztelen csajokat néz :D És akkor megszólalt, hogy neki valami jó kis 45-et keressen, aki tudja, hogy mi a jó és még van is kedve csinálni... vagy valami ilyesmi :) Azon még én is nevettem félálmomban.

No, miért fáj a lábad? Túl gyorsan kellett futni a fanyűvő elől? :D

2013. márc. 4. 22:48
 344/557 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Nem t'om, én Ben Afflecket sosem ismerem fel, nincs olyan vonás az arcán, amiről megjegyezném. :D

Azt meg, hogy mennyire "helyes", nem tudom megítélni.. :'D

A gépfüggő srác játszik a Szextúrában, és tudtommal azóta nem is szerepelt egy filmben sem. :D

Igen, az a jelenet tetszett nekem is. :D Meg a "Silencio, por favor" beszólás is. :D

Fogalmam sincs, szerintem izomláz, vagy nem tudom. De rossz. :D

2013. márc. 4. 23:02
 345/557 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Egyébként, ha már mindenki linkelt, ne maradjak ki én se. Kowával hogy álltok? :D

http://www.youtube.com/watch?v=waqG5DHRbyk

2013. márc. 4. 23:13
 346/557 A kérdező kommentje:

Annyira én sem szoktam figyelgetni Ben Affleck-et, hogy direkt azért nézzek meg egy filmet, mert ő szerepel benne. Legalább egyszer biztos láttátok már Bridget Jones naplóját, vagy a Mamma Mia!-t, vagy a Büszkeség és balítélet filmesített verzióját... na, ezekben van Colin Firth :) Szerintem még Ben Afflecktől is sokkal helyesebb és aranyosabb :)

... abbahagyom, ígérem :D

Ja, akkor izomláz... Megesik az ilyen :) Tornázz rá még egy kicsit, attól jobb lesz. Meg épül az izom :)

2013. márc. 4. 23:14
 347/557 A kérdező kommentje:

Hmmm, ez nem rossz, még sohasem hallottam róluk. :)

Ez nem szexuális... :D Milyen stílus ez? Az underground rap, amit mondtál már?

"Szeretne szeretni szívesen"- ez tök jó :)

2013. márc. 4. 23:20
 348/557 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

A Bridget Jones az nekem a Szex és NyúlOrk-kal együtt kimaradt. Mamma Mia! az megvolt, de már nem emlékszek rá. :D

Büszkeség és balítélet rémlik, de már fogalmam sincs. :D

Pedig elég híresek. :D Nem, ez valamelyik alternatív rock-szerűség, pontosan én sem tudom, de jók. :D

2013. márc. 4. 23:35
 349/557 anonim ***** válasza:

En ezeket találtam josh-ról:

2008 - Szextúra (Sex Drive)

Ian

2006 - Mi a gond velem? (The Hottest State)

Decker

2005 - A dög (Feast)

Hot Wheels

Kapható DVD-n!

2004 - Túlélni a Karácsonyt (Surviving Christmas)

Brian Valco

2002 - Austin Powers 3. - Aranyszerszám (Austin Powers in Goldmember)

fiatal Dr. Evil

Kapható DVD-n!

2001 - Pótmikulás akcióban ('Twas the Night)

Danny Wrigley

2001 - Az ifjú Faust (I Was A Teenage Faust)

Brendan Willy

2000 - Titkok kertje (Return to the Secret Garden)

Timothy

Kowalsky meg a Vega-Elmegy.De én csak a groove hause:Vándort szoktam hallgatni napi szinten :D

En Keanu reeves-el vagyok úgy,hogy alig ismerem fel :D

[link]

Hat vélemény erről a csajról kapok?Nagyon oda vagyok érte..ööö Voltam :)A szőkék amúgy se jönnek be!

2013. márc. 5. 07:37
 350/557 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

A Vándort régen szerettem, de annyiszor hallottam a rádióban, hogy mostanra odáig jutottam, hogy a falat kaparom, ha meghallom.. :D

Kenu Révészt én pár film után már nagyjából megismerem, de Affleck... Annyit tudok, hogy a South Parkban ő volt a s.ggfejek fia. :D

Én barna/vöröspárti vagyok, de nem rossz a csaj. :D

2013. márc. 5. 17:37
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!