Neked se esne jól ha egyik barátod nem téged bízna meg egy bizonyos munkával?
Figyelt kérdés
Kissebb felújítás volt náluk, többek közt festés is. Én festő vagyok, igaz h még csak most végeztém és nem nagyon van munkám.
Egy másik haverját hívta festeni, azt gondolta h tapasztaltabb mert ő előttem végzett kb 2 évvel.
Azt megértem h döntenie kellett de nem tudom mi alapján döntött. Vajon csak az évek alapján?
Egyébként nem voltak megelégedve a srác munkájával, egyik szoba nem lett szép és nem javította ki. Mondta nekem h csalódott benne, azt gondolta h ügyesebb mert dolgozott már pár helyen.
2013. febr. 13. 20:15
1/1 anonim válasza:
Persze, van ilyenkor egy kellemetlen érzés, én is jártam már így, csak honlapkészítés terén és a rossz hír, hogy későbbiekben is elő fog fordulni. Úgyhogy ezen jobb gondolatban túllépni, az ő döntése, hogy kit bíz meg, és nem kötelessége neked megmagyarázni, hogy miért - persze megkérdezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!