Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked se esne jól ha egyik...

Neked se esne jól ha egyik barátod nem téged bízna meg egy bizonyos munkával?

Figyelt kérdés

Kissebb felújítás volt náluk, többek közt festés is. Én festő vagyok, igaz h még csak most végeztém és nem nagyon van munkám.

Egy másik haverját hívta festeni, azt gondolta h tapasztaltabb mert ő előttem végzett kb 2 évvel.

Azt megértem h döntenie kellett de nem tudom mi alapján döntött. Vajon csak az évek alapján?

Egyébként nem voltak megelégedve a srác munkájával, egyik szoba nem lett szép és nem javította ki. Mondta nekem h csalódott benne, azt gondolta h ügyesebb mert dolgozott már pár helyen.

2013. febr. 13. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, van ilyenkor egy kellemetlen érzés, én is jártam már így, csak honlapkészítés terén és a rossz hír, hogy későbbiekben is elő fog fordulni. Úgyhogy ezen jobb gondolatban túllépni, az ő döntése, hogy kit bíz meg, és nem kötelessége neked megmagyarázni, hogy miért - persze megkérdezheted.
2013. febr. 14. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!