Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok tanulni?

Miért nem tudok tanulni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fontos és szeretnék tanulni, de egyszerűen nem bírom rávenni magam, Ti hogy tanultok, mit olvastok el először stb. és hogy vegyem rá magam a tanulásra?
2009. szept. 6. 20:07
 1/9 Gyakor válasza:

1: Ne menjen tanulás közben a gép, a hifi, semmi a zúg, zenél. Elvonja a figyelmedet

2: Győzd meg magad. Még mindig jobb egy órát tanulni mint suliban parázni hogy kihív-e a tanár vagy dogát írtok-e.

3: Nem kell "agyontanulni" magad, oszd be az idődet, pl délután 3-4ig tanulok, vagy ilyesmi. Valakinek az jön be ha hazaérkezés után rögtön tanul, valaki késő estére hagyja(nem javaslom, akkor már fáradt vagy,d e megpróbálhatod) valaki pedig a köztes időben ül neki a könyveknek.

Sok sikert!

2009. szept. 6. 20:17
 2/9 Gyakor válasza:
*...semmi, ami zúg...
2009. szept. 6. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen nagyon elkalandozik a figyelmem, a gépet ahogy megjövök már kapcsolom is be "hátha jött e-mailem" aztán a gép előtt ragadok. Megkértem a szüleimet rakják el a laptopom ilyenkor a könyv felett csak nézelődöm pedig akarok tanulni :(
2009. szept. 6. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

A szüleidet kell megkérni, hogy rakják el a gépet? Akkor te számítógép függő vagy. Nekem is van ilyen osztálytársam. Éjjel-nappal fönn van MSN-en, meg e-mailezget mindenkivel, stb.

De kitől vársz te minden nap olyan fontos e-maileket?

2009. szept. 7. 15:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Azzal az ürüggyel, hogy ""megnézem az e-mail-eket"" és ott ragadok, nem vagyok függő kibírom nélküled, de ha előttem van akkor használom.
2009. szept. 7. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Látod, ez a baj. Inkább leülnél és olvasnál egy könyvet. Nem feltétlenül tankönyvre gondolok. Gondolom regényeket se szoktál olvasni...
2009. szept. 7. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
De szoktam olvasni, osztálytársakkal választunk könyveket aztán suliban elmeséljük a véleményeinket.
2009. szept. 7. 19:20
 8/9 anonim válasza:
miért kell leírni hogy nem olvas ??? amúgy énis sokat számítógépezem, mégis olvasok, plusz a neten is lehet olvasni
2009. szept. 17. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
aaa
2010. máj. 31. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!