Tízujjas gépelésről könyv, amiből meg lehet tanulni?
Nincs könyvelő végzettségű ismerősöd? Ők a suliban tanultak könyvelést, speciális gépírás tankönyvből.
(Az első leütések így hangzanak: asdf köz, jklé köz)Szóval keress ilyen közgazdaságis tankönyvet.
Én ezekből a Kökény Sándor féle könyvekből tanultam. Pedig nem vagyok annyira öreg. Ezek jó könyvek, egy ilyet szerezz és jó sok gyakorlás.
Csatlakozom, én is Kökény könyvből tanultam. Én később kerültem át egy olyan osztályba, ahol kötelező volt a gépírás, be kellett pótolnom egy elég nagy lemaradást. Sokat gyakoroltam otthon könyvből, egy hónap után én lettem az osztály egyik legjobb gépírója :) Nem egy nehéz dolog, csak tényleg gyakorolni kell. Az elején szörnyen unalmas volt, amikor még csak 2-4 betűvel kellett fél oldalakat teleírni, de ha ezen az uncsi részén túl vagy, akkor már nagyon jól lehet vele haladni.
Amúgy nekem konkrétan ezt a könyvet adta a tanár: [link] ebből kellett felzárkóznom a többiekhez. A suliban egy másikat használtunk, de a szerző azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!