Mi a punkoknál ez az ápolatlanság meg kéregetés?
Én is punk vagyok, de ápolt vagyok, és nem szokásom tarhálni (max ismerősöktől). Igazából azok a punkok, akiket ismerik, e téren olyanok, mint én. Biztosan van néhány koszlott, lejmolós punk (illetve nem is néhány...), szerencsére velük még nem találkoztam:D
Punks not dead!!
punk vagyok én is, ápoltnak tartom magam. tarhálni szoktam, általában ismerősöktől. van hogy idegenektől is. vagy ad, vagy nem, rajta áll. ha azt mondja hogy nincs pénze akkor sem szólok be neki. szíve joga azt mondani hogy nem. mi kocsmákba járunk részegedni, iszogatni, ismerkedni, beszélgetni. ilyen helyeken jó és érdemes tarhálni, itt biztosan lesz valaki aki ad. az ápolatlanságról meg még annyit, hogy vannak tényleg hanyag punkok, de ők így érzik jól magukat.
egyéb kérdés? :)
ha ápoltak vagytok akkor lóf*szt vagytok ti punkok. :)
én olyat ismertem, hogy hiányzott az egyik fél cipője, úgy járkált, szét volt rajta minden ruha szakadva, szinte a láncok, meg a biztostűk tartották egyben, fürdést szerintem hírből sem ismerte, és sosem volt 5 forintja se, ami saját. ez egy lázadás a társadalmi norma ellen.
hogy manapság van-e létjogosultsága, jó kérdés, de régen volt mi ellen lázadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!