Támadtak már meg cigányok? Ha igen, hogy végzödött, illetve hogy reagáltál?
Először is őszinte részvétem a sérelmek elszenvedőinek!
A kérdésre válaszolva:
Nem még szerencsére nem, de nagyon félek sötétedés után az utcára kimenni. Sőt, még fényes nappal is nagy ívben kikerülöm a rossz arcúakat. Ez nem rasszizmus vagy előítélet, egyszerűen csak az, hogy többször utánam kiabáltak már cigányok sok csúnyaságot, minden ok nélkül.
Ráadásul -bár nem ezt látjuk, olvassuk a fősodratú médiában- úgy gondolom, hogy kis számuk ellenére nagyon sok bűncselekményt követnek el. Persze magyarok is követnek el dolgokat, ahogy az egyik előző hozzászóló is alátámasztotta, de hát mégis mi vagyunk többen, ez benne van.
Nem akarok megosztani senkit, ezt sajnos mások sokkal jobban teszik nálam, csak azért gondolkodjunk már el rajta, hogy ez a kérdés megfordított előjellel - vagyis hogy cigányként megélt nem cigány támadását hogy élték meg? - hány érdemi választ kapott volna? Vagy egyáltalán eszébe jutott volna épeszű embernek felrakni egy ilyen kérdést? Kizárt.
Azért dicséret jár e kérdés feltevőjének a bátorságáért. Nem sok megért napot adtam volna a kérdésnek ismerve a mai hivatalos álláspontokat.
További minden jót! Vigyázzon mindenki magára és vigyázzunk egymásra!
CSAK 15ÉVES LÁNY vagyok mégis többször is... és teljesen ok nélkül. volt, hogy rákérdeztem mér utálnak és ez a 2 válasz: "mér ne? /talán mer nem tetszik a pofid" +egy saller...
-szórakozóhelyen wc-be bejött utánam 4cigány csaj (mindegyik 3x akkora volt mint én) köpködtek, tépketék a hajam, felpofoztak, ordibáltak velem közbe 2elállta az ajtót.
-épp tegnap suliból hazafelé gyalogoltam, odajött 3cigány csaj ordibáltak velem,ott akartam őket hagyni de visszarántottak. szintén tépkedték a hajam, az egyik leköpött azt akarták, utasították, hogy térdeljek le eléjük amit én nem tettem ezért kaptam egy pofont. ezután sikerült gyorsléptekben otthagynom őket persze még ordibáltak utánam
-szintén suliból hazafelé FŐÚT MELLETT buszmegállóban egyedül voltam, 2cigány prostituált valami löttyöt szipuztak zacskóból:-| a látvány is megijesztett na a lényeg, hogy rángattak, belenyúltak a táskámba, elvették a pénzem (akkoriban a leépítés miatt apum, anyum munkanélkülivolt!) az egyiknél kés is volt!
-az iskolánk egy cigány gettó iskolával van közveltlen szemben hazafele többször is beszólogatnak, köpködnek, buszon lökdösnek
hirtelen ennyi jutott eszembe.
pedig visszahúzódó vagyok nem viselkedem kirívóan és ha beszólogatnak, megaláznak nem szólok vissza mert FÉLEK
VALAMIT TENNI KELL!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Nem támadás volt,deeléggé pánikoltam...
Buszon az egyik az volt,hogyrészeg cigányember mellém ült és fogdosni akart...
MIndenki rajtam röhögött,a sofőr is...
Felálltam és elsétáltam a busz végébe,de akkor is kiabált nekem.
Eleve nagyobb darab lány vagyok,szóval könnyebben belémkötnek...
De igen,nagyon félek tőlük,és ha meglátok egyet is,nemhogy többet egy bandában,akkor legszívesebben üvöltenék,és többször előfordult,hogyfigyeltek az úton,és zokogva mentem hazáig!!!!!
És most is elég csak belegondolni,és összerezzen a gyomrom.
És tudjátok mi a legrosszabb?
Senki nem akar ellene tenni:(
Akik meg tennének,nem hagyják őket!:(
Gyönyörű!Megalkuvó ország lettünk,és egyszerüen hagyják,hogy a saját népük rettegjen!!!!
Valamit ,pedig tenni kell,mert félek végigmenni sötétedés után még a forgalmasabb utákonis,nemhogy egy kis sikátorba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!