Mennyire lenne vicces, ha vízforralót és kávét tartanék a szobámban?
Figyelt kérdés
Reggelente iszonyatosan nehezen kelek. Gyakran nem is megy, pedig nem szeretek előadásokról hiányozni. Nem az a baj, hogy későn fekszem le, egyszerűen zavar, hogy kinézek és még sötét van. Viszont rájöttem, hogy ha rögtön ágyba kapok egy kávét, akkor könnyebben fel tudok kelni (vagy teát, kakaót csak valami finomat). Úgyhogy kitaláltam, hogy veszek egy vízforralót, amit odarakok az éjjeli szekrényemre, így reggel ,ha csörög a telefonom, nincs más dolgom, csak kinyúlni, bekapcsolni a forralót, pihizni, amíg felmelegszik a víz, a kikészített bögrébe belerakni valami 3in1 kávét és már kész is :) csendben és nyugalomban elfogyasztok egy kávét, amíg magamhoz nem térek (ahhoz, hogy a konyháig lemenjek főzni, előbb kéne magamhoz térnem, ezzel viszont elég csak utána is!) szerintetek ez mennyire abszurd ? :D2013. febr. 9. 19:49
1/7 anonim válasza:
Nem az. Én épp most csinálok egy automatikát, ami még be is kapcsolja majd ezt. (Persze magamnak építem.) (50 ezer forint, függönyhúzóval.)
2/7 A kérdező kommentje:
:D Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen. Mert ez nem lustaságról szól, nem vagyok egy lusta, semmittevő ember, csak tényleg jó volna úgy felkelni, hogy ott egy forró kávé. Mire azt megiszom, már magamhoz is tértem.
2013. febr. 9. 19:56
3/7 anonim válasza:
Wazze, ezt pont neked találták ki.:
4/7 anonim válasza:
viccesnek épp nem vicces, de a reggeli kómázásban nehogy magadra borítsd a forróvizet, vagy elfelejtsd kihúzni és a következőkben kiborítod a vizet, ami visszaáramlik a konnektorba. szóval balesetveszélyes rögtön az ágyból intézni ilyesmit. ettől eltekintve nincs vele semmi baj, az egyik koliszobába nálunk pirító van az ágy alatt készenlétben :D
5/7 anonim válasza:
Jobb akkor már a kávéfőzőt és egy csapot az ágy mellé tenni.
Az instant kávék szerintem inkább cukrosak, minthogy hatásuk lenne, koffein nem sok lehet benne.
Én max. az ízük miatt iszok olyat.
6/7 A kérdező kommentje:
De hiszen nem is a koffein miatt akarom azt inni, mondtam, hogy akár kakaó is jó (bár nyilván örülni fogok pár óra múlva a koffein hatásának is). Nekem csak tényleg az a lényeg, hogy legyen ott valami gőzölgő, illatos lötyi, amit még az ágyamban kényelmesen el tudok fogyasztani.
2013. febr. 9. 20:28
7/7 anonim válasza:
A párom ügyesen megoldotta, minden reggel én viszem be neki a kávét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!