Te is úgy érzed, hogy akár itt a gyakorikérdések.hu oldalon szörnyűséges lenyomatát látod a mai magyar társadalomnak, műveltség és intelligencia tekintetében?
"rengeteg marhaságot kérdez,vagy unatkozik,lusta rákeresni,tudatlan"
:D hát igen a számítástechnika rovatból is tudnék mesélni..
"én valamennyire értek hozzá blabla", aztán még a google-t sem tudja használni
na de könyörgöm, LUSTA RÁKERESNI? talán megbocsátható lenne, de ez olyan, mintha az xy busz menetrendjét nem a bkv oldaláról nézném le, hanem itt kérdezném meg
hát hiszen több munka itt kiírni vazeg
Eddig némiképp üdítő a hozzászólásokból sugárzó értelem :)
Azonban attól tartok, hogy a mostani tizenévesek még a 10 évvel ezelőtti tizenéveseknél is borzalmasabb állapotban vannak... (én 33 vagyok)
Én nem a helyesírási hibáktól és a buta kérdésektől félek, hanem az emberek gondolkodásmódjától.
Ha feltételezzük, hogy a kérdéseknek legalább egy része igaz és tényleg a kérdező őszinte gondolatait tükrözi, rá kell jönnünk, hogy egyes emberek rémisztően buták.
Engem az agresszió ami rémiszt. Hihetetlen hogy mennyi agresszív, kötekedős ember van itt a gyakorin. Sokszor csak lesek hogy milyen hangnemben és ordenáré módon tud egy ismeretlen idegen egy olyan embert bántani akiről semmit nem tud. Legyen az a kérdező vagy egy hozzászóló.
Ilyenkor mindig felmerül bennem egy kérdés. otthon az illető ilyen bánásmódban él?? Azt hiszi így kell kommunikálni az emberekkel?? Csodálkoznak azon hogy nincs barátjuk, szerelmük??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!